fbpx
 In Ecommerce Meetup
SzEK-klub évzáró parti és tisztújító közgyűlés 2011. november 24-én csütörtökön, 17.00-21.00-ig, új helyszínen!

Az idei utolsó SzEK-klubot az eddig megszokottól eltérően rendezzük meg és a helyszín is változik! A klubestre ezúttal a SzEK.org tisztújító közgyűlésének zárásaként, egy évzáró parti formájában kerül sor, ahol a Kis Ervin Egon 10 percben bemutatja a SzEK.org, a MasterCard támogatásával megvalósuló Vedd a neten! kampányának részleteit, majd kötetlen beszélgetésre és állófogadásra invitáljuk a résztvevőket.

A rendezvény helyszíne a Pintér Galéria (1055 Budapest, Falk Miksa utca 10.), ahol a közgyűlés 17 órakor, a klubest pedig ennek befejezését követően, körülbelül 19 órakor kezdődik. A közgyűlés nyilvános, de az ezt követő klubesten csak a SzEK.org tagjai vehetnek részt. Kérjük tagjainkat, hogy lehetőleg csak abban az esetben vegyenek részt az esti programon, ha a közgyűlésen is jelen voltak!

A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás ingyenes.

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit a titkar@szek.org címen!