fbpx
 In Ecommerce Meetup
SzEK-klub 2012. január 26-án csütörtökön, 18.00-20.00-ig, a Lánchíd19 Hotelben (1013 Budapest, Lánchíd u. 19.)

Téma: A Vedd a neten! kampány tapasztalatai és a 2012-es folytatás

A Vedd a neten! kampány a SzEK.org történetének első, nagyszabású fogyasztói kampánya. A klubesten a 2011-es pilot projekt tapasztalatairól és eredményeiről, illetve a 2012-re tervezett, a korábbinál jóval nagyobb kampánnyal kapcsolatos elképzelésekről, az e-kereskedők részvételi lehetőségeiről lesz szó.

(A klubesten bemutatott prezentáció tagoknak letölthető innen.)

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni.

A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás (némi üdítő, kávé, pogácsa) ingyenes.

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit a titkar@szek.org címen!

Helyszín: Lánchíd19 Hotel

Parkolni a szálloda előtti nyilvános parkolóban 18.00-órától ingyenesen lehet.

(Felhívjuk a figyelmet, hogy a SzEK-klubestek előtt, azonos helyszínen, 16.00 órától tartja a SzEK.org elnöksége soros elnökségi ülését, amely nyilvános.)