fbpx
 In Ecommerce Meetup

SzEK-klub 2012. április 26-án csütörtökön, 18.00-21.00-ig, a Grund-on (1083 Budapest, Nagytemplom u. 30.)

Téma: Érdekérvényesítés az e-kereskedelemben

A SzEK.org régóta próbálja képviselni az elektronikus kereskedelem szereplőinek érdekeit kormányzati egyeztetések, törvénytervezetek véleményezése vagy éppen egy-egy fogyasztóvédelmi akció során. Megnövekedett tagságunknak és erőforrásainknak köszönhetően ettől az évtől intenzívebb tevékenységbe kezdtünk, keressük azokat a jogalkotási, közigazgatási vagy kormányzati témákat és ügyeket, amelyekben érdemes a hangunkat hallatni. Az érdekérvényesítés lehetőségeiről beszélgetünk a klubesten vendégeinkkel: Perlaki Szabolcs ügyvéddel, szabályozási tanácsadóval (Explico CEE), Ormós Zoltán ügyvéddel, a SzEK.org elnökségi tagjával, és Székely Gergellyel, az allegroup.hu Kft. jogi vezetőjével.

(Lásd pl. javaslatainkat a Btk. és a Ptk. tervezetéhez, vagy fellépésünket a kontaktlencse-kereskedelem kapcsán.)

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni. A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás (üdítő, kávé, pogácsa) ingyenes. A klubest résztvevői a Grund zárt parkolóját díjmentesen vehetik igénybe. Részletek, elérhetőség itt >>

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit az info@szek.org címen!

(Felhívjuk a figyelmet, hogy általában a SzEK-klubestek előtt, azonos helyszínen, 16.00 órától tartja a SzEK.org elnöksége soros elnökségi ülését, amely nyilvános. További részletekért érdeklődhet a titkar@szek.org címen.)