fbpx
 In Ecommerce Meetup

SzEK-klub 2012. május 31-én csütörtökön, 18.00-21.00-ig, a Grund-on (1083 Budapest, Nagytemplom u. 30.)

Téma: Megbízható e-kereskedők listája - véleménycsere a SzEK.org minőségbiztosítási rendszeréről

A SzEK.org több éve érlelődő terve ér révbe idén ősszel az e-kereskedelmi minősítési rendszer beindításával, amely a Vedd a neten! weboldalhoz kapcsolódva fog támpontot nyújtani a vásárlóknak a megbízható e-kereskedőkről. A rendszer elsősorban jogi és fogyasztóvédelmi szempontból fogja értékelni a webshopokat, továbbá vevői visszajelzéseket is gyűjt majd. Az értékelési szempontrendszer kialakításában szakértők mellett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság is részt vesz. A klubesten bemutatjuk a majdani rendszerrel kapcsolatos elképzeléseinket, illetve várjuk a tagság véleményét, észrevételeit, ötleteit.

A klubesten ezúttal is finom italok, szendvicsek és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni. A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás (üdítő, kávé, szendvics, pogácsa) ingyenes. A klubest résztvevői a Grund zárt parkolóját díjmentesen vehetik igénybe. Részletek, elérhetőség itt >>

Helyszín: Grund bár, térkép>>>

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit az info@szek.org címen!