fbpx
 In Ecommerce Meetup

SzEK-klub 2012. szeptember 27-én csütörtökön, 18.00-21.00-ig, az Akvárium Klub-ban (Budapest Erzsébet tér, volt Gödör!)

Téma: Adózási szabályok, adóellenőrzési tapasztalatok az e-kereskedelemben

Éppen három éve volt utoljára a SzEK-klub témája az adózás kérdése. Azóta sok víz lefolyt a Dunán: nem csak az adók és az adózási, számviteli, számlázási szabályok változtak, de új szereplők és üzleti modellek is felbukkantak, na meg néhányan valószínűleg átestek életük első (vagy többedik) adóellenőrzésén. (Arról nem beszélve, hogy az adóhivatal is nevet változtatott.) A témát tehát ismét érdemes elővenni: a klubest vendége lesz Czöndör Szabolcs, a NAV főosztályvezetője, valamint Kalocsai Zsolt adótanácsadó, az RSM DTM vezérigazgatója - és természetesen várunk minden olyan e-kereskedőt vagy az e-kereskedelemben érdekelt céget, vállalkozót, aki valamilyen értékes és/vagy érdekes adóellenőrzési történetet, tapasztalatot tud megosztani velünk.

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni. A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás (üdítő, kávé, tea, pogácsa) ingyenes.

Figyelem, új helyszín! Akvárium Klub Hogy találok oda? Térkép >>

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit az info@szek.org címen!