fbpx
 In Ecommerce Meetup
SzEK-klub 2013. október 24-én csütörtökön, 18.00-21.00-ig a Green Door Klubban (1093 Budapest, Gönczy Pál utca 6.)

Téma: Logisztika, szállítás, csomagátvétel

Az e-kereskedelemben az egyik kulcskérdés a szállítás-logisztika témája. Sok víz lefolyt azóta a Dunán, hogy erről 2008-ban konferenciát rendeztünk: ma már a szokásos szállítási megoldások mellett van Pick Pack Pont és Postapont, csomagautomata vagy bolthálózatban történő átvétel. És ugyancsak izgalmas kérdés a külföldi szállítás témája: ki, hogyan, mennyiért oldja meg, milyen problémákkal kell megküzdeni?

Ezekről a témákról szól októberi klubestünk, ahol vendégeink lesznek: Hosszú Csilla ügyvezető (DPD), Bubori Ferenc a Csomag Termékmenedzsment Osztály vezetője (Magyar Posta), Józsa Zoltán Stores On Cloud projektvezető (Extreme Net Kft.), Szivi László stratégiai üzletfejlesztési igazgató (Pick Pack Pont) és Rácz András, ügyvezető (Sprinter).

Házigazda Kis Ervin Egon elnök.

Újdonságként a klubesten “villám-tanácsadást” is tartunk Valner Szabolcs vezetésével. Erről további információk itt »

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni. A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás díjmentes.

Green Door klub térkép >>>

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit az info@szek.org címen!