fbpx
 In Ecommerce Meetup
SzEK-klub 2014. szeptember 25-én csütörtökön, 18.00-21.00-ig a Google Groundon (1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.).

Téma: a reklámadó

A reklámadóról szóló törvény 2014. július 15-én jelent meg a Magyar Közlönyben és azóta is fejtörést okoz mindenkinek. Mivel a Google AdWords és a Facebook hirdetések miatt az e-kereskedelem legtöbb szereplője értintett lehet, a szeptemberi klubesten ezzel a témával foglalkozunk, és az alábbi kérdéseket próbáljuk meg körbejárni:

  • kinek és mikor kell bevallást benyújtania?
  • elszámolhatók-e költségként a Google és a Facebook hirdetések?
  • hogy vélekednek a piac meghatározó szereplői?
  • mit tesznek a különböző szakmai szervezetek?

A klubesten bevezetőt tart a reklámadóról dr. Fekete Zoltán Titusz, az RSM DTM adómenedzsere, majd a további beszélgetés résztvevői lesznek: a Magyar Reklámszövetségtől dr. Balogh Virág főtitkár és Urbán Zsolt elnök, Novák Péter, az IAB elnöke, valamint a SzEK.org részéről Ormós Zoltán elnökségi tag, jogi képviselő és Kis Ervin Egon elnök.

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni. A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás díjmentes.

A klubest helyszíne ezúttal a Google Ground lesz. Parkolni a közeli Corvin plázában lehet, vagy ingyenesen a Tömő utcában.

Térkép és segítség »

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit az info@szek.org címen!