fbpx
 In Ecommerce Meetup
SzEK-klub 2014. január 30-án csütörtökön, 18.00-21.00-ig a Green Door Klubban (1093 Budapest, Gönczy Pál utca 6.)

Téma: Saját dolgaink – a SzEK.org jövője

A 2014-es év a SzEK.org életében két változást fog hozni, amelyek az egész tagságot érintik, illetve két plusz közgyűlés megtartását is igénylik. Annak érdekében, hogy ezek a változások az egyesület nyilvánossága előtt, a tagok akarata szerint, illetve az ő egyetértésükkel történjenek, az év első klubestjén ezekről szeretnénk beszélni.

A 2012. január 1-től életbe lépett új egyesületi törvény a közhasznú egyesületekkel kapcsolatban új, a korábbinál pontosabb szabályokat állapít meg. Ezek elsősorban az egyesületek közhasznú céljaival és tevékenységeivel kapcsolatosak. 2014. május 31-ig minden közhasznú egyesületnek kezdeményeznie kell a közhasznú státusz megújítását, amihez többek között az alapszabály módosítására is szükség van. A módosítások közgyűlés elé terjesztése előtt ezekről szeretnénk nyílt párbeszédet folytatni. A módosításokkal kapcsolatos elnökségi javaslatokat Kis Ervin Egon elnök mutatja be a klubesten. Bővebb információkért kattintson ide »

A másik fontos téma, hogy 2014. év végén lejár a jelenlegi tisztségviselők mandátuma, így tisztújító közgyűlést fogunk tartani. Az ezzel kapcsolatos teendőkről és változásokról is szeretnénk a tagokkal párbeszédet folytatni.

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni. A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás díjmentes.

Green Door klub térkép >>>

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit az info@szek.org címen!