fbpx
 In Ecommerce Meetup

SzEK-klub 2013. március 28-án csütörtökön, 18.00-21.00-ig a Green Door klubban (1093 Budapest Gönczy Pál utca 6.)

Téma: Kell-e nekem YouTube-csatorna?

A YouTube térhódításával egyre több lehetőség nyílik a vállalkozások számára, hogy tevékenységüket ezen a csatornán is megjelenítsék. A YouTube Partnerprogram kifejezetten azért jött létre, hogy plusz erőforrásokat és lehetőségeket biztosítson a követői, rajongói táborok kialakításához, és ezen keresztül a bevétel növeléséhez. A következő klubesten azt mutatjuk be, hogy milyen lehetőségek kínálkoznak egy e-kereskedő számára: milyen tartalmat és mekkora költségvetésből lehet előállítani, illetve a csatorna használatakor milyen szerzői jogi kérdéseket kell megvizsgálni. Az esten egy esettanulmányt is bemutatunk: ismertetjük Magyarország első, a Játéknet.hu által üzemeltetett e-commerce-specifikus YouTube csatornájának megtérülési (ROI) számait.

Az est vendégei lesznek: Farkas Dániel YouTube szakértő (HD marketing), Nagy Sándor ügyvezető (G’Roby), Bognár Ákos ügyvezető (Játéknet.hu) és dr. Ormós Zoltán ügyvéd (Ormós Ügyvédi Iroda). Az est házigazdája Hernádi Gábor, a SzEK.org alelnöke.

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni. A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás díjmentes.

Green Door klub : térkép >>>

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit az info@szek.org címen!