fbpx
 In Ecommerce Meetup
SzEK-klub 2013. november 28-án csütörtökön, 18.00-21.00-ig a Green Door Klubban (1093 Budapest, Gönczy Pál utca 6.)

Téma: Lehet-e (online) üzlet a kultúra?

A kulturális szférára nem szokás üzleti szempontból gondolni, hiszen a kultúra-csinálás alapvetően nem profitorientált tevékenység. Az interneten mégis számos példa van rá, hogy lehet akár üzletileg is sikeresen menedzselni kulturális jellegű vállalkozásokat. Itt van pl. egy SzEK.org-tag startup, a Ma Este Színház, a jegyértékesítés területén piacvezető Jegy.hu, vagy az innovációra fogékony Katona József Színház; de a kultúra körébe sorolhatjuk az online gasztronómiában élenjáró NoSalty-t is. Mi a közös ezekben a sikerekben? Mit lehet tőlük tanulni?

A beszélgetés résztvevői lesznek: Zalai Ágnes (vezérigazgató, NoSalty Zrt.), Gricz István (kommunikációs és értékesítési vezető, Katona József Színház), Jobbágy Ervin (ügyvezető, Interticket Kft. – Jegy.hu), Szabadkai Attila (társalapító és CFO, Ma Este Színház!)

Házigazda Kis Ervin Egon elnök.

Mivel idén ezen a klubesten találkozunk utoljára, ezért a megszokott finom italok és pogácsák mellett töltöttkáposztával, forralt borral és további finomságokkal is várjuk tagjainkat!

A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás díjmentes.

Green Door klub térkép >>>

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit az info@szek.org címen!