fbpx
 In Ecommerce Meetup

SzEK-klub 2013. február 28-án csütörtökön, 18.00-21.00-ig a Green Door klubban (1093 Budapest Gönczy Pál utca 6. )

Téma: Mennyit ér...? - értékszámítás az e-kereskedelemben

Arra a kérdésre, hogy mennyibe kerül egy webshop, még viszonylag könnyen meg tudjuk adni a választ, de arra már kevésbé, hogy mennyit ér. Miként lehet kalkulálni egy-egy beruházás értékét? Csak a webshopnak van értéke, vagy értékelhető a termék-adatbázis és az ügyfél-adatbázis is? És vajon mennyit ér egy ügyfél? Nagyon fontos kérdések ezek egy olyan iparágban, ahol a bevételt nem négyzetméterekkel és légköbméterekkel leírható épületek termelik, hanem legfeljebb bitekben megtestesülő értékek a doménnévtől a webergonómiai know-how-n át a márkaismertségig.

Ezt a rendkívül izgalmas témát fogjuk körbejárni Aranyossy Márta közgazdász segítségével, aki komoly kutatásokat követően e témáról írta Ph.D. értekezését a Corvinus Egyetemen, valamint Gerő Viktor-ral, a CENTRAL-FUND Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. partnerével, aki vállalati és befektetői oldalon is részt vett már cégértékelésben. Az este házigazdája Dr. Bőgel György, a CEU Business School professzora lesz.

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni. A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás díjmentes.

Green Door klub : térkép >>>

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit az info@szek.org címen!