SzEK-klub: Mennyit ér…? (2013.02.28.)

 In SzEK klub

Ezt a rendkívül izgalmas témát fogjuk körbejárni Aranyossy Márta közgazdász segítségével, aki komoly kutatásokat követően e témáról írta Ph.D. értekezését a Corvinus Egyetemen, valamint Gerő Viktor-ral, a CENTRAL-FUND Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. partnerével, aki vállalati és befektetői oldalon is részt vett már cégértékelésben. Az este házigazdája Dr. Bőgel György, a CEU Business School professzora lesz.

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni. A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás díjmentes.

Green Door klub : térkép >>>

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit az info@szek.org címen!

Recent Posts