fbpx
 In Ecommerce Meetup

SzEK-klub a SmartMobil konferencián 2012. március 29-én csütörtökön, 18.00-21.00-ig, a RAM Colosseum-ban (1133 Budapest, Kárpát utca 23.)

A márciusi SzEK-klub is rendhagyó lesz, mert a megszokott helyszín helyett ezúttal a SmartMobil konferencia végén, a RAM Colosseumban találkozhatunk egy "SmartMobil Mini" erejéig: olyan SzEK.org-tagok lesznek a vendégeink, akik részt vettek a konferencián akár vendégként, akár előadóként, és beszámolnak a nap legfontosabb tanulságairól, legérdekesebb újdonságairól, illetve közösen elbeszélgetünk az okostelefonok kínálta e-kereskedelmi lehetőségekről.

Ne felejtse: a konferencián délután (15:40-től) m-commerce szekció lesz a SzEK.org szervezésében, ahol a szövetség tagjai 75%-os kedvezménnyel vehetnek részt! A klubest 18:00 órától a szokott módon ingyenes és zártkörű. 

A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás ingyenes. A konferencia részvételi kedvezményről itt olvashat, az m-commerce szekció programját pedig itt találja.

Helyszín, térkép: RAM Colosseum

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit az info@szek.org címen!