fbpx
 In Ecommerce Meetup
SzEK-klub 2012. február 23-án csütörtökön, 18.00-21.00-ig, az Amaretto étterem-ben (1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.)

Téma: A Torkos csütörtök éttermi akció

Mivel idén februárban egybeesik a SzEK-klub a Torkos csütörtök elnevezésű akcióval, úgy gondoltuk egybekötjük a kellemeset a hasznossal és rendhagyó klubestet szervezünk. A februári SzEK-klub, vacsorával egybekötve új helyszínen, az Amaretto étteremben (Rubin Wellness és Konferencia Hotel) kerül megrendezésre. A klubesten az akció működéséről és annak pozitívumairól tartanak rövid előadást a Magyar Turizmus Zrt. és a Netpincér.hu képviselői, illetve közösen levonjuk az esetleges e-kereskedelmi tanulságokat. Kivételesen előzetes regisztrációt kérünk azoktól, akik szeretnének részt venni!

Az előadások után a megjelent tagok vendégeink a vacsorára, csak az italfogyasztást kell egyénileg fizetni. Az Amaretto étterem elérhetőségét itt találják: http://www.hotelrubin.com/hu/kapcsolat/megkozelites-terkep-gps

A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a helyek korlátozott száma miatt a részvétel előzetes regisztrációt igényel, melynek határideje 2012. február 21.! A regisztrációs kérelemben kérjük, írják meg a SzEK.org-tag cég nevét, valamint a jelentkezők nevét és számát! A résztvevők lehetséges számát az alábbi táblázat mutatja:

Forma

Szervezet

Árbevétel

Klubesten részt vehet

Rendes tagság

Vállalkozás

100 mFt alatt

2 fő

Vállalkozás

100-500 mFt

3 fő

Vállalkozás

500-1.000 mFt

5 fő

Vállalkozás

1.000 mFt felett

10 fő

Magánszemély

2 fő

Oktatási intézmény

2 fő

Non profit szervezet

2 fő

Nappali tagozatos diák
vagy nyugdíjas

1 fő

Pártoló tagság

2 fő

 

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit a titkar@szek.org címen!

Parkolni a szálloda előtti nyilvános parkolóban ingyenesen lehet.

(Felhívjuk a figyelmet, hogy a SzEK-klubestek előtt, 16.00 órától tartja a SzEK.org elnöksége soros elnökségi ülését, amely nyilvános. Az elnökségi ülés helyszín ezúttal a SzEK.org irodája.)