fbpx
 In Ecommerce Meetup
SzEK.org E-commerce Meetup 2015. február 26-án csütörtökön, 18.00-21.00-ig, a NU Bisztróban (1062 Budapest, Teréz krt. 55-57., Eiffel tér)

A februári SzEK.org E-commerce Meetup már az új helyszínen, a NU Bisztróban kerül megrendezésre. Itt 8-10 perces rövid kiselőadásokat hallhattok meghívott előadóinktól. A februári SzEK.org E-commerce Meetup házigazdája: Kis Bernadette SzEK.org alelnök.

Előadók:

A Meetupon ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni. A SzEK.org E-commerce Meetupon való részvétel és ellátás tagjainknak ingyenes, külsősöknek a részvételi díj 1500 ft + áfa.

A klubest helyszíne ezúttal a NU Bisztróban lesz.

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK.org E-commerce Meetup, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg.  8-10 perces rövid kiselőadásokat hallhattok meghívott előadóinktól. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit az info@szek.org címen!