fbpx
 In Általános, Ecommerce Meetup, Hírek
SzEK.org E-commerce Meetup 2015. április 29-én (kivételesen) szerdán, 18.00-21.00-ig, a NU Bisztróban (1062 Budapest, Teréz krt. 55-57., Eiffel tér)

Az áprilisi SzEK.org E-commerce Meetup szokás szerint a NU Bisztróban kerül megrendezésre. Itt 8 perces rövid kiselőadásokat hallhattok meghívott előadóinktól. Az áprilisi SzEK.org E-commerce Meetup házigazdája: Őri Gergely, SzEK.org elnökségi tag.

Meghívott előadóink:

  • dr. Verbai Tamás (HÍD Zrt.): Az elektronikus kozúti áruforgalmi rendszer bevezetésének tapasztalatai.
  • Szép Károly (Webox Kft.): A fixpontos csomagátvétel térhódítása az online kereskedelemben. 
  • Stygár László (Számlázz.hu): Számlázás – oldd meg okosan (nem okosba!).
  • Arany János (E-bola Media Kft.): Display, ami elad
  • Kálmán Tamás (Wanadis Kft.): Trigger emailek fontossága és értékteremtő szerepe
  • Dencs Gábor (Möbius Mobile Marketing): Projektjeink a sikeres m-commerce szolgálatában – a stratégiától a kreatívig, a tervezéstől a produkcióig.

 

Mivel április 28-ig tart az Év internetes kereskedője díj 2015. közönségszavazás időszaka, így a meetup végén az is kideül majd, hogy ki jutott be a a top20 közé.

 

A Meetupon ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni. A SzEK.org E-commerce Meetupon való részvétel és ellátás tagjainknak ingyenes, külsősöknek a részvételi díj 1575 ft + áfa.

A Meetup helyszíne ezúttal a NU Bisztróban lesz.

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK.org E-commerce Meetup, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg.  8-10 perces rövid kiselőadásokat hallhattok meghívott előadóinktól. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit az secretary@szek.org címen!

 

A SzEK.org E-commerce Meetup Facebook eseményként itt érhető el: https://www.facebook.com/events/694188730687319/