fbpx
 In Általános, Ecommerce Meetup

Várunk szeretettel évzáró karácsonyi meetupunkra és az azt követő bulira 2016. november 14-én 18 órától, a Remix Clubban.

Visszaidézzük az év legfontosabb SzEK.org és e-kereskedelmi eseményeit, lesz forralt bor, töltött káposzta, beigli és isteni jó hangulat. 🙂

Tudom mit tettél…

Legnagyobb karácsonyi ötletek, amik bedőltek és hibák, amiket elkövettünk.

E-kereskedők számolnak be arról, hogy milyen hibákat vétettek a korábbi karácsonyok alkalmával, és milyen tanulságokat vontak le belőle.

Igazi őszinteségi nap lesz mindenféle bulshit nélkül, szállítók nélkül, csak kereskedőktől kereskedőknek. Ha Neked is van hibád, amiről nem félsz beszélni, vagy neked is van, amiből tanultál írj a jozsef.szigetvari@szallas.hu címre, és Te is felkerülhetsz a vallomást tevők közé.

Miért jó, ha megosztjuk a problémákat? Hibázni mindenki hibázhat, de ha elmondjuk, és együtt átgondoljuk, újra és újra tudunk belőle tanulni, hiszen ki ne követte volna el kétszer is ugyanazt a hibát.

Az igazi roham előtt beszéljük ki a “hibáinkat”, és igyunk egyet a várható sikerre.

A Meetup házigazdája a SzEK.org elnökségi tagja, Szigetvári József lesz.

Időpont: november 14. hétfő 18.00-21.00

Helyszín: Remix Club | 1062 Budapest, Teréz krt. 55 C. épület

SzEK.org tagoknak a részvétel ingyenes, “külsősöknek” 4500 Ft+ÁFA.

A részvételi díjat a számlázási adatok elküldése után előreutalással tudja rendezni, ill. a helyszínen készpénzzel történő fizetés is megoldható.

A számlázási adatokat a secretary@szek.org email címre várjuk.

*A programváltoztatás jogát fenntartjuk.