fbpx
 In Hírek, Tudásbázis

Online fizetés

Payment Gateway 50% kedvezménnyel 

BIG FISH Kft. az Ecommerce Hungary tagjainak 50% kedvezményt biztosít a Payment Gateway egyszeri díjából, így 20 000 Ft + áfa a szerződéskötéskor fizetendő díj. Ecommerce Hungary tagok számára külön tájékoztató érhető el a díjakról és szolgáltatásokról.

Logisztika

   A Packeta Hungary Kft. (korábban Csomagküldő.hu Kft.) logisztikai szolgáltató az alábbi kedvezményt biztosítja minden tagtársunk számára 2021. december 31-ig:

a tagok depós díjon adhatják fel a

  • Magyarországra,
  • Csehországba,
  • Szlovákiába és
  • Romániába

küldendő, max. 5kg-os csomagjaikat 2021. december 31-ig.

A pontos árak megtekinthetők a Teljes Árajánlatban, a Packeta megújult weboldalán, az alábbi linken: https://www.packeta.hu/dokumentumok-partnereknek. (Depós díj = lásd a ’Szállítási díj (Ft) (csomagfeladás depóban*)’ oszlopokat a megadott országok esetében.)

Az érdeklődő vállalkozások a kedvezmény igénybevételéhez írjanak a sales@packeta.hu címre ’Ecommerce Hungary tagi kedvezmény’ tárggyal.

Az iLogistic webshop logisztika és fulfillment szolgáltató cég különleges egyedi ajánlata, minden Ecommerce Hungary kereskedő tag számára: az újonnan megkötött szerződések teljes időtartamára vonatkozóan 20% kedvezmény a csomag feldolgozási és raktározási díjakból. Az “ECOMHUN-20” kód használatával a kedvezmény azonnal látható a díjkalkulátor használatával.Az iLogistic-kal készült bemutatkozó tagi interjú itt olvasható el.

Ingyenes futárszolgálati szaktanácsadás és legalább nettó 1000 Ft kedvezmény minden túlméretes megbízásból.
A Futar.hu Logisztikai Kft. két speciális területre szakosodott. Napon belüli, akár 90 perces kiscsomag kézbesítés webshopok részére API kapcsolattal, élő idős státusz jelentéssel. Országos túlméretes szállításra szakosodott csapatunk lakásba szállít bútorokat, gépeket, létrákat, szőnyegeket 400 cm-es hosszúságig. A szaktanácsadás kiterjed a kis és nagycsomagok csomagolásának a vizsgálatára, a vevőknek adott szállítási információk optimalizálására, az e-mail tájékoztatók és az utánkövetés vizsgálatára. További információk és egyedi ajánlatkérés a mihaly.takacs@futar.hu e-mail címen, a kedvezményért hivatkozzanak a Ecommerce Hungary tagságra.

Online marketing

A Growww Digital digitálismarketing-ügynökség az E-commerce Hungary tagjainak kedvezményesen nyújtja a ROIshopper.com Shopping CSS (20%-os Google Shopping árelőny) szolgáltatásait. 20%-os kedvezményt nyújt a szolgáltatás havidíjából. Az érdeklődők a Shopping CSS oldal űrlapján keresztül jelentkezhetnek, az “üzenet” mezőben feltüntetve az Ecommerce Hungary tagságot.

Egyéb termékek, szolgáltatások

Környezetbarát csomagolóanyag Webshopoknak!
A Poly-Pack öko futártasakjait és egyéb csomagolóanyagait az Ecommerce Hungary tagjai a mindenkori listaárhoz képest 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg, minimum nettó 50.000,- forint rendelési összeg esetén.

3.000 Ft +20.000 Ft értékű kredit a Rackhost-tól
A Rackhost Zrt. 3.000 Ft értékű regisztrációs kupont kínál, mely domain, tárhely, VPS és szerver hoszting szolgáltatásra használható fel. A kupon a linken történő regisztrációval vehető igénybe.
Ennek felhasználását követően az Ecommerce Hungary tagok további 20.000 Ft értékű kreditet kapnak, melyet a Rackhost ügyfélszolgálaton lehet igényelni és a már említett szolgáltatásokra vonatkozik.

ArenimTel – Felhő alapú telefonközpont és ügyfélszolgálati megoldások
Minden Ecommerce Hungary tagnak 10% kedvezményt nyújt az Arenim Technologies, az érvényben lévő listaáras Call Center szolgáltatásaiból. A kedvezmény igénybevételéhez elég csak jelezni a tagságot. További információk az igénybe vehető szolgáltatásokról az ArenimTel weboldalán találhatók.

Kedvezményes vásárlás A CEWE Magyarország Kft-től
A „SZEKCEWE” kód használatával 10% kedvezményt biztosítunk minden Ecommerce Hungary tag számára a cewe.hu oldalon ill. az innen letölthető rendelőszoftverben. Rövid leírás a kuponbeváltás menetéről: http://cewe.hu/promo-kupon.html