Tagok által egymásnak nyújtott kedvezmények

 In Hírek, Tudásbázis
Számlázz.hu - webes e-számla szolgáltatási csomagok 50% kedvezménnyel. ​A KBOSS.hu Kft Ecommerce Hungary tagoknak kedvezményesen nyújtja a Számlázz.hu internetes számlázóprogram következő szolgáltatásait.

Számlázás

Számlázz.hu – webes e-számla szolgáltatási csomagok 50% kedvezménnyel.

​A KBOSS.hu Kft Ecommerce Hungary tagoknak kedvezményesen nyújtja a Számlázz.hu internetes számlázóprogram következő szolgáltatásait:
1. alapfunkciók ingyenes használata számla darabszám és időbeli korlátozástól mentesen | 2. Előfizetési csomagok-ból éves előfizetés esetén 50% kedvezmény oly módon, hogy aki egy évre előfizet, az két évet vehet igénybe. A kedvezmények igénybevételének módja: a választott csomag beállítása és az éves díj kifizetése után kérjük jelezze Ecommerce Hungary tagságát az info(kukac)szamlazz(pont)hu címen és a +1 év előfizetési időszakot beállítjuk Önnek!​


Online marketing

​Ingyenes közösségi média audit a Mindea Kft.-től 

Az Ecoomerce Hungary tagok számára ingyenes közösségi média auditot biztosít a Mindea Kft., melynek keretében elemzik és értékelik a cég közösségi média jelenlétét. Feltérképezik, hogy melyik platformokat milyen eredménnyel használják, mik az esetleges hibák/szabálytalanságok, amiket elkövetnek és a cég számára kockázatot jelenthetnek, majd javaslatot tesz a további fejlődésre, új célközönség elérésére.

Online fizetés

Payment Gateway 50% kedvezménnyel 

BIG FISH Kft. az Ecommerce Hungary tagjainak 50% kedvezményt biztosít a Payment Gateway egyszeri díjából, így 20 000 Ft + áfa a szerződéskötéskor fizetendő díj. Ecommerce Hungary tagok számára külön tájékoztató érhető el a díjakról és szolgáltatásokról.

Vevői elégedettség növelés

Neticle Technologies Kft. az Ecommerce Hungary tagoknak ingyenes szentiment és téma elemzést biztosít nagy mennyiségű szabad szöveges visszajelzések kiértékelésére. Zurvey termékünk segítségével a töredékére csökkenthető a vásárlói/ügyfélvisszajelzések vagy belső céges visszajelzések feldolgozása és kiértékelése. Rendszerünk automatikusan címkézi, értékeli és témaelemzi az egyes sorokat akár pár percen belül. Az ingyenesen feldolgozott sorok maximális száma 500.

 

Egyéb termékek, szolgáltatások

10% kedvezmény a vásárlásból- Zöldleszek.hu webáruház
Zoldleszek.hu webáruház 10% kedvezményt nyújt az Ecommerce Hungary tagjainak energiatakarékos izzók vásárlása esetén; ​

A CEWE Magyarország Kft.
A „SZEKCEWE” kód használatával 10% kedvezményt biztosítunk minden Ecommerce Hungary tag számára a cewe.hu oldalon ill. az innen letölthető rendelőszoftverben. Rövid leírás a kuponbeváltás menetéről: http://cewe.hu/promo-kupon.html

Az EuroCable Magyarország Kft. 20% kedvezményt biztosít az ITT/OTT előfizetésből az Ecommerce Hungary tagoknak. Bővebben az ITT/OTT TV-ről itt olvashat: http://ittott.tv/

INTERSWITCH – Telefonos ügyfélszolgálat webáruházaknak
Ecommerce Hungary tagoknak az első 6 hónap call center szolgáltatásunk havi alapdíjából 20% kedvezményt adunk! Rendeléseket veszünk fel, készlet- és szállítási információt adunk. Érdeklődőkből vevőket konvertálunk! Meglévő vevőket ápoljuk és hosszú távon megtartjuk Önnek. Non-stop 7/24 élő hangos ügyfélszolgálatunk van. Termékeiről, szolgáltatásiról információt nyújtunk, hibabejelentéseket kezelünk. Támogatjuk a felhasználókat, vevőket érdemi válaszokkal éjjel nappal.

Az elogisztika.hu webáruházaknak biztosít stabil személyes átvételi pontot a város egyik csomópontján. Így a webáruháznak nem kell saját üzlethelyiséget fenntartani, mégis egy “saját átvevő helyet” biztosíthat az ügyfelei részére. A személyes átvétel bevezetését követően a webáruház konverziója minden esetben garantáltan növekszik! A szek.org tagoknak 1 hónap teljesen ingyenes logisztikai szolgáltatást biztosítunk.

 

Legutóbbi bejegyzések
Ecommerce HungaryEcommerce Hungary