fbpx

Tájékoztatjuk minden tagunkat és az érdeklődőket is, hogy az Ecommerce Hungary elnöksége az alábbi menetrend szerint fogja végezni munkáját a következő két hónapban:

1. Párbeszéd a tagsággal / 2021. január 15-ig

Párbeszédet kezdeményezünk a tagsággal, hogy megismerjük az Ecommerce Hungary működésére és jövőjére vonatkozó észrevételeket, javaslatokat, egyúttal tárgyalunk minden iparági szereplővel, hogy minél szélesebb egységfrontba tömöríthessük az e-kereskedelem összes résztvevőjét.
Képviselők: Várkonyi Balázs, Szigetvári József, dr. Ormós Zoltán

2. Reform Munkacsoport / 2020. december 10. – 2021. január 29.

A tagságtól bejövő javaslatokat, nemzetközi példákat figyelembe véve a munkacsoport előkészíti a szövetség új „alkotmányát”, azaz a szövegszerű alapszabály tervezetet a január 29-i taggyűlésre. Emailben is várjuk a javaslataitokat, véleményeiteket.
Felelősök: Matócza Szabina (matocza.szabina@ecommerce.hu) , dr. Ormós Zoltán (ormos.zoltan@ecommerce.hu) , Szigetvári József (szigetvari.jozsef@ecommerce.hu) ,

3. Nyílt Reform Meetup / 2021. január 7. csütörtök 14.00

A vitaindító előadás után a Reform Meetupon közvetlenül is el lehet mondani a javaslatokat, véleményeket és közösen megtárgyaljuk a különböző alternatívákat a Meetup résztvevőivel.
Írja be az is a naptárjába az időpontot, aki nem tagunk, mert szeretettel várunk minden érdeklődőt.

4. Új Alapszabály elfogadása: 2021. január 29. 13.00

Save the date, számítunk a minden tagunk jelenlétére akár online, akár offline!

5. Tisztújítás 2021 / tervezett időtartam: 2021. január 29. – 2021. február 20.

Az elnökség elindítja a tisztújítás folyamatát, mely az új Alapszabály rendelkezései alapján fog végbemenni.