fbpx
Nagy SándorElnök

A G’Roby Netshop Kft. Online üzletág vezetője, még 1992-ben, a G’Roby indulásakor mint üzletvezető kezdte a céges pályafutását. Majd 1999-ben, az országban az elsők között kezdett el foglalkozni online értékesítés bevezetésével, internetes áruház kialakításával és működtetésével. A BIG FISH-sel közös projektben végül 2000. tavaszán indult útjára a groby.hu. A webáruházban azóta is töretlen a sikere, vezetése alatt számok szakmai díjat és elismerést nyert a G’Roby Online Szupermarket, és a mai napig tartja biztos piaci pozícióját az FMCG online piacon.

Végzettségét tekintve programozó, a mai napig fejleszti a G’Roby belső vállalatirányítási rendszereit, és aktívan részt vesz a webáruház működésének tervezésében, megújításában is.

Két gyermek édesapja, a munkán kívül legfőbb hobbija a futás és a kerékpározás.

Alapító tagja, és elnöke a Túravezető Oktatók Sportegyesületének (http://www.turavezetes.hu), több mint 18 éve oktat tájékozódást és túravezetést.

Alapító tagja, majd 3 éven át elnökségi tagja is volt az Ecommerce Hungarynek (régebbi nevén: SZEK.org). 2017. november 30-án választották meg az Ecommerce Hungary elnökének.