fbpx
 In Hírek

A SzEK.org tagjai ingyenesen kapcsolhatják webáruházukhoz kipróbálásra a Scarab Research által kifejezetten KKV-k számára fejlesztett Scarab Cloud termékajánló rendszert. Az online vásárlói tér élményét egyre inkább meghatározó termékajánló rendszerek világpiacára most betörő SzEK.org tag, a Scarab Research megoldásának használatával akár 15% bevételnövekedés is elérhető a cég adatai szerint.

A Bookline.hu könyváruházában 2009-ben bemutatkozott nagyvállalati termékajánló rendszer sikerrel vetette meg a lábát a világ legnagyobb piacain is – Japánban a nagyvállalati IT szektor egyik veteránjával, a 3NF-el jött létre disztribúciós megállapodás, nemrég pedig az amerikai e-kereskedelmi piac 38. legnagyobb online áruházként számon tartott New York-i FreshDirect jelentette be, hogy a Scarab technológiájára bízta több millió felhasználójának személyre szabott kiszolgálását. Az értékesítési eredményeken túl a Scarab Research termékpalettája is gazdagodott egy forradalmi, a kisebb és közepes méretű online kereskedők lehetőségeihez és igényeihez szabott termékajánló szolgáltatással, a Scarab Cloud-al.

Bár az éles üzemben lévő Scarab rendszerek meglehetősen fiatalnak számítanak még, eredményeik alapján technológiánk hatásfoka megüti az egyezményesen optimálisnak tartott 5-15%-os bevételnövekedés felső tartományát. Ez a tény azért is külön figyelmet érdemel, mert ezek az igen fejlett, mesterséges intelligenciát is alkalmazó rendszerek rendelkeznek egy bizonyos tanulási ívvel, és az idő előrehaladtával egyre jobb hatékonyságot érnek el. Számításaink szerint az év végére minden jelenlegi ügyfelünk éves bevételének mintegy 15%-át a Scarab ajánlásaiból származó eladások teszik majd ki.

A Scarab új szolgáltatásának bevezetésével egybekötve most ingyenes próbaüzemet ajánl fel minden érdeklődő SzEK.org tagnak. A Scarab Cloud névre keresztelt szolgáltatásunkat kifejezetten KKV-k számára, az online kiskereskedői üzletmodell támogatására dolgoztuk ki.

A Scarab Cloud elsődleges célja, hogy a kisebb online kereskedők számára is elérhetővé tegye a költségessége miatt eddig a nagyvállalati felhasználók kiváltságának számító fejlett termékajánló technológiát. A mára egyre szélesebb körben alkalmazott cloud computing technológia révén (ld. Google Apps, Amazon EC2) nem kell már saját szerverteremmel rendelkezni ahhoz, hogy komolyabb számítási kapacitáshoz is hozzáférjünk. A Scarab Cloud ennek a robusztus és olcsó erőforrásnak a kiaknázására készült, párosítva azt az online kiskereskedelem üzleti modelljére optimalizált Scarab termékajánló motorral.

A Scarab Cloud így egy jól tervezhető, forgalomfüggő havidíjas konstrukcióban teszi elérhetővé a Scarab világszínvonalú technológiáját. A webes szolgáltatás üzembe helyezéséhez nincs szükség külön fejlesztésre, vagy további hardverre – bármelyik online bolt rendszergazdája pár óra munkával integrálhatja a szolgáltatást a bolt már létező oldalaiba.

A Scarab Cloud rendszerről, illetve az ingyenes próbaüzemről bővebb információt weboldalunkon, a www.scarabresearch.com címen (csak angol verzió!) találnak, illetve érdeklődhetnek közvetlenül munkatársainknál a signup@scarabresearch.com email címen.