fbpx
 In Hírek
Új vezetés a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért élén Sajtóközlemény - 2008. december 2

Új vezetést választott november 25-én megtartott harmadik közgyűlésén a 2005-ben alapított Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért.

A hazai elektronikus – elsősorban internetes – kereskedelemmel foglalkozó cégeket és szakembereket tömörítő Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért 2008. november 25-én Budapesten tartotta éves közgyűlését, amely egyúttal a szervezet történetében az első tisztújító közgyűlés is volt. Dr. Bőgel György leköszönő elnök, a CEU tanára, értékelő előadásában sikeresnek nevezte a szövetség tevékenységét, amely az elmúlt három évben tíz különböző szakmai konferenciát és egyéb rendezvényt szervezett, több kormányzati előkészítő és érdekegyeztető fórum munkájában vett részt. A SzEK nevét a tavaly novemberben a Google-lel közösen, az internetes marketingről rendezett nagy sikerű konferencia tette szélesebb körben is ismertté.

A közgyűlés elfogadta a szövetség 2007-es tevékenységéről szóló beszámolót, majd megválasztotta az új tisztségviselőket, akik 3 évre szereztek mandátumot munkájukhoz. A SzEK új elnöke Kis Ervin Egon korábbi alelnök, e-commerce tanácsadó, az egyik első hazai internetes áruház alapítója lett, alelnökei: Hernádi Gábor a Netpincért és a Klikkmániát is üzemeltető Viala Kft-től és Nagy Sándor a G’Roby Netshop Kft. ügyvezetője. Mindhárman alapítói is voltak a SzEK-nek 2005-ben.

Elnökségi tagként működik tovább Dr. Bőgel György, aki mellett Csáki Zoltán, a C.Enter Kft. ügyvezetője, a közgyűlés levezető elnöke képviseli még az alapítókat. Az elnökségbe került új tagok: Gerő Viktor (Vatera.hu Kft.), Sztípity Róbert (Data-Object Bt.) és Vértes János (Adverticum Zrt.).

A SzEK közgyűlésén megválasztott további tisztségviselők: Szutor Bernadette titkár, Kis György és Kovács Lóránt ellenőrző bizottsági tagok.