fbpx
 In Interjúk

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) 2010. május 6-7-én hetedik alkalommal rendezi meg az e-kereskedelmi szakma immár hagyományos éves seregszemléjét, az Elektronikus Kereskedelem Konferenciát, ismét a tavaly már nagy sikert aratott Velence Resort & Spa-ban. Az e-kereskedelem elmúlt egy évének értékelése, a legfontosabb mutatószámok, események ismertetése és az új trendek vizsgálata mellett azzal is foglalkozunk, hogy milyen eszközökkel lehet növelni az elektronikus kereskedelem hatékonyságát, illetve az e-kereskedelem hogyan képes visszahatni a hagyományos cégek működésére, ezáltal növelve hatékonyságukat.

A kétnapos rendezvény a szakmai program mellett számos lehetőséget kínál résztvevőinek a kikapcsolódással egybekötött informális eszmecserékre és kapcsolatépítésre. Idén is lesz esti műsor, koktélbár és a szakmához méltóan most is válságmentes hangulatra lehet számítani!

A konferencia programjával és a jelentkezéssel kapcsolatos részleteket folyamatosan közöljük weboldalunkon és a Facebook-on is!

A konferencia támogatói >>