fbpx
 In Interjúk

Az Elektronikus Kereskedelem Konferencia a SzEK.org rendezésében, 2003. óta minden évben a hazai e-kereskedelem helyzetével, eredményeivel, trendjeivel kapcsolatos olyan meghatározó információkkal szolgál hallgatói számára, amelyeket a mindennapi üzleti tevékenységükben, fejlesztési terveikben fel tudnak használni. A VIII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia 2011. május 5-6-án - hűen a hagyományhoz - a GKIeNET-nek a 2010-es év e-kereskedelmi eredményeit és az idei prognózisokat bemutató, és először a konferencián elhangzó kutatási jelentésével kezdődik. A további programban kiemelt szerepet kap a közösségi vásárlás üzleti modelljének és működő példáinak bemutatása, a várható fejlődési irányok és piaci hatások elemzése, megvitatása, nemzetközi kitenkintéssel és külföldi előadóval.

Külön szekcióban foglalkozunk az egyre inkább komplex médiaeszközzé váló mobiltelefonokkal és egyéb mobileszközökkel, beszélünk azok e-kereskedelmi lehetőségeiről, jelenlegi felhasználásairól és az áttörés várható idejéről; valamint a mobil eszközökön való hirdetések speciális lehetőségeiről. További előadásokon foglalkozunk az áruházi számok, statisztikák rejtelmeivel és az elemzés hatékonyságával.

A rendezvény második napján egy barátságos villásreggeli közben a hazai e-kereskedelmi szakma legismertebb sikertörténeteinek főszereplőivel, valamint az e-kereskedelem területén ígéretes vállalkozások után kutató befektetőkkel beszélgetünk személyes sikereikről, a piaci kilátásokról, új vállalkozásokról, ötletekről és az eredményes internetes cégépítés titkairól

Fontos információk

VIII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia
2011. május 5-6. (csütörtök-péntek)
Gárdony, Nautis Vital Hotel****
Előregisztráció: március közepétől (jegyinformációk később)
Porgramszervezés: Hernádi Gábor hernadi.gabor@szek.org
Operatív szervezés: Szutor Bernadette titkar@szek.org