fbpx
 In Hírek

Webshop Tuning címmel szervez három egymást követő szombaton konferenciasorozatot a SzEK.org tagja, a Marketingtorta rendezője, az Onlineboltok.hu Kft. A rendezvény elsősorban az e-kereskedelemmel most ismerkedők számára kínál nagyszerű lehetőséget arra, hogy megtalálják a legoptimálisabb megoldást saját üzletük fejlesztésére. A konferencián a SzEK.org tagjai és támogatói jelentős kedvezménnyel vehetnek részt!

Az internetes értékesítésben rejlő óriási lehetőségeket csak azok tudják maradéktalanul kihasználni, akik felkészültek, és hajlandóak cselekedni is a sikerük érdekében. Barta Tibor a Marketingtorta főszervezője és a Webshop Tuning ötletgazdája elmondta, hogy a Fókuszban a webáruházak konferencia telt házzal zárult, 200-an voltak jelen. Most 150 férőhelyes a Webshop Tuning helyszíne. Az előadások interaktívabbak, részletesebbek, és informatívabbak lesznek. Az előadóktól az előadásuk után a közönség kérdezhet,
gyorstanácsadást nyújtanak.

A konferencián a férőhelyek száma limitált, az előregisztráció alkalmával a belépők közel 85%-át eladták elővételben!

VIP ajánlat a SzEK.org tagjai és hírlevelének minden olvasója számára

Az eredeti belépő, azaz a 29.900 Ft + Áfás ár/nap helyett ennek az összegnek a feléért, azaz 14.900 + Áfá-ért/nap váltható belépő a Webshop Tuningra!

Amennyiben valaki mindhárom alkalommal részt vesz és már most regisztrál, két VIP belépő áráért azaz 29.800 Ft+ Áfá-ért, (89.700 Ft + Áfa helyett) MIND A HÁROM WEBSHOP TUNING-on részt vehet.

Az ajánlat szerda éjfélig (2009 november 11-ig) érvényes!

REGISZTRÁCIÓ ITT!

SzEK.org kedvezmény igénybevétele

Kattintson ide majd a legfelső sorba a kupon kód mezőbe írja azt hogy: szek2009
Utána értelemszerűen töltse ki az űrlapot és kattintson a “megrendelés” gombra!

Részletes információk itt.