fbpx

Mi a célja a Vedd a Neten! programnak?

Milyen előnyei vannak a programhoz való csatlakozásnak?

A Vedd a Neten! program legfőbb előnye, hogy a kereskedő a program széles körű terjesztését, és az ez által hozott nagyszámú elérést használva sokkal több vásárló számára tud megjelenni, és felkínálni a szolgáltatását – mindezt plusz költségek nélkül. Ezen kívül a program során, az online értékesítéshez kapcsolódó területeket sorra véve, több segítő és edukációs aktivitást is szervezünk, kizárólag a programban részt vevő kereskedők számára. A programhoz való csatlakozás feltételeiről itt írunk részletesen!

Mit tesz az Ecommerce Hungary a program népszerűsítéséért?

Az Ecommerce Hungary a saját pénzügyi erőforrásaiból egy erre elhatárolt összeget, valamint a programot támogató partnerei által biztosított pénzügy- és egyéb hozzájárulásait legfőképp a Vedd a Neten! program marketing támogatására fordítja. Az elsődleges célunk az, hogy minél több csatornán, minél szélesebb elérést biztosítva népszerűsítsük a vásárlók számára az online vásárlást. Tippeket és gyakorlati tanácsokat fogunk adni ahhoz hogy a mindennapi szükségletek kielégítésére, valamint a tartós fogyasztási cikkek beszerzésére hogyan használják az interneten elérhető megoldásokat, illetve milyen szempontok alapján válasszanak a rendelkezésre álló lehetőségek közül. Célunk, hogy a megbízható szolgáltatóktól történő online vásárlást mint valós alternatívát és biztonságos lehetőséget mutassuk meg.

Meddig tart a program?

A Vedd a Neten! programot 2020. december 31-ig hirdetjük meg, az esetleg folytatásról – az addigra kialakult gazdasági helyzetet, és a csatlakozott áruházak igényét is figyelembe véve – külön döntünk

Hogyan lehet támogatóként csatlakozni a programhoz?

A Vedd a Neten! program egyik nagy előnye, hogy a programon keresztül az összes csatlakozott webáruház felé egy csatornán lehet kommunikálni, számukra pedig külön ajánlatokat tenni. Szívesen vesszük, és várjuk azon cégek jelentkezését, akik főként online fizetési-, csomaglogisztikai-, vagy marketing területen működő szolgáltatásaikkal támogatni szeretnék a programot!

A PROGRAM TÁMOGATÓ SZAKMAI PARTNEREI:

Az OptiMonk segítségével irányítás alá veheted a teljes látogatói utat és hírlevél feliratkozókká vagy akár azonnali vásárlókká formálhatod a látogatóidat – most 2 hónapig 50% kedvezménnyel!

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK:

Edenred elfogadóhelyi csatlakozás 30% kedvezménnyel csakis a Vedd a Neten! programban részt vevő kereskedőknek!

Az Edenreddel kötött szerződéssel elsősorban azt a lehetőséget nyújtják az elfogadóhelyeknek, hogy jól láthatóak és elérhetőek legyenek több, mint 150.000 kártyabirtokos számára. A végfelhasználók potenciális vásárlóerőt jelentenek a webshopoknak, az Edenred-del extra forgalom generálható.

Start typing and press Enter to search