fbpx
 In Hírek, Kiemelt, Tagi Hírek

ECOMMERCE HUNGARY NAGYDÍJ A WEBSHIPPY TÁMOGATÁSÁVAL

Egyesületünk XIX. E-Kereskedelmi Konferenciáján (2023.06.06-07. Thermal Hotel Visegrád)  átadásra kerültek az Ecommerce Hungary Nagydíjak, amelyet idén a Webshippy támogatott. Idén két kategóriában hirdettünk győztest:

Életműdíj 2023. – Ráczné Hegedűs Klára (Magyar Posta Zrt.)

Az év digitális kereskedője 2022. – pelenka.hu – Webshop Global Kft. A díjat Csereklei Zoltán vette át.

 

Az Ecommerce Hungary Nagydíjon átadásra került a WEBSHIPPY KÜLFÖLDI TERJESZKEDÉS-KÜLÖNDÍJ is. A különdíjat olyan magyar e-kereskedő kapta, aki kiemelkedő eredményeket ért el a külföldi terjeszkedésben.

Az idei Webshippy különdíj nyertese: Geek & Gorgeous Kft. A díjat Rosenkranz Klaudia vette át a díjkiosztó gálavacsorán.

Szívből gratulálunk a díjazottaknak!

 

 

XIX. E-Kereskedelmi Konferenciáján (2023.06.06-07. Thermal Hotel Visegrád) 

Közel ötszáz résztvevő töltötte meg a termeket az Ecommerce Hungary Egyesület konferenciáján június 6-án és 7-én a visegrádi Thermal Hotelben. A két évtizedes múltra visszatekintő, az online kereskedelem közreműködőinek érdekeit védő, a korszerű, digitális kereskedési módokat és eszközöket népszerűsítő, sokféle rendezvényt szervező egyesület minden év tavaszán kétnapos konferencia keretében tekinti át a hazai gazdaság és benne az elektronikus kereskedelmi szektor helyzetét, a technológiai fejlődés trendjeit, a logisztika, a fizetés, a marketing, a piaci kommunikáció eszközeit.