fbpx

Miért érdemes az Ecommerce Hungary tagjának lenni?

Egyesületünk 2005-ben alakult, közhasznú társadalmi szervezetként célja a hazai e-kereskedelem fejlesztése, a szektorban dolgozó cégek munkájának támogatása. Az Egyesület tagjai olyan cégek és magánszemélyek, akik számára valamely okból fontos a hazai elektronikus kereskedelem fejlődése.

Az egyesület tagjai, a taggá válással és a tagdíj megfizetésével kifejezik azon elkötelezettségüket, hogy egyetértenek Egyesületünk céljaival, és segítik Egyesületünk munkáját. Ezen kívül teljes mértékben elfogadottnak és magukra nézve kötelezőnek tekintik Etikai Kódexünket.

A tagságnak, a fent megfogalmazott eszmei tartalmon kívül, természetesen kézzel fogható és számszerűsíthető előnyei is vannak:

  • Tagjaink jelentős kedvezménnyel vehetnek részt az évente két alkalommal megrendezésre kerülő saját konferenciáinkon.
  • Azokon a rendezvényeken, ahol az Ecommerce Hungary társszervezőként vagy szakmai partnerként van jelen, a tagság számra külön kedvezményes jegyár biztosított.
  • Az évente több alkalommal, havi rendszerességgel megrendezésre kerülő szakmai meetupjainkon tagjaink számára a részvétel ingyenes
  • Tagjaink egymás számára kedvezményeket nyújtanak szolgáltatásaikról, erről részletesen itt tájékozódhat
  • Facebook zárt csoportunkban első kézből értesülhet szakmai hírekről, belső információkról, hiszen tagjaink ezt a felületet használják egymást közti kommunikációra

Amennyiben egyetért céljainkkal, szeretné segíteni munkánkat, és szeretne részesülni a fent felsorolt előnyökből, a belépési nyilatkozat kitöltésével, az Etikai Kódex elfogadásával, és a tagdíj megfizetésével tagjaink sorába léphet.