fbpx
 In Hírek, Kiemelt
A Digital Hungary által alapított, idén második alkalommal meghirdetett Példakép díj öt kategóriájában szakmai testületek választották ki előzesen a jelölteket. Hogy az általuk megjelölt 3-3 szakember közül végül ki veheti át az elismerést az október 3-i díjátadón, az Internet Hungary konferencián, arról online szavazással a nagyközönség döntött.
A Digital Hungary hagyományteremtő kezdeményezésének célja, hogy elismerésben részesítése azokat a szakembereket, akik valami maradandót, példaértékűt alkottak. A kategóriánként öt-öt fővel felálló, összesen hat jelölő grémium tagjai először három-három szakembert jelöltek, akiket az adott területen leginkább érdemesnek tartanának a díj elnyerésére. Majd az így összeállt – rendszerint 15 fős – listán titkos szavazás útján rangsorolták a jelölteket.

A szavazatok összesítése után kialakult lista első három helyezettje vált a Példakép díj jelöltjévé.
az E-KERESKEDELEM kategória 3 jelöltje:
– Schmidt Richárd, Alinda.hu, Hoppline Kft. Együttműködő partnere
– Sztipity Róbert, BioTechUSA- cégcsoport Adatelemzési vezető
– Várkonyi Balázs, az Edigital alapítója, a Vatera.hu és a Jófogás.hu vezérigazgatója
Gratulálunk mindhárom jelöltnek!
A közönség szavazatok alapján a Példakép díjat E-kereskedelem kategóriában Schmidt Richárd, az Alinda.hu, Hoppline Kft. Együttműködő partnere és az Ecommerce Hungary Középvállalati Tagozatának tagozatvezető helyettese nyert. 
Szívből gratulálunk!