fbpx
 In Hírek, Tagi bemutatkozók

A Braining Hub képzési centrum egy olyan, 2016-ban alapított IT oktatási intézmény, amelynek küldetése, hogy gyakorlatorientált, piacképes tudást nyújtó képzéseket kínáljon minden tudásszintre magánszemélyeknek és vállalatoknak egyaránt. Technológiai és üzleti IT képzéseket szervez a legfrissebb technológiákból olyan szakembereknek, akik szeretnék tudásukat naprakészen tartani és mélyíteni, illetve olyan vállalatoknak, akik saját csapatukat szeretnék továbbképezni egy személyre szabott kurzus keretein belül.

A mesterséges intelligencia előretörésével nem csoda, hogy az adatelemzés és a gépi tanulás világa is megjelent a repertoárban: ősztől különböző data science képzések is elérhetőek. Az októberi négy órás, ingyenes tréning rövid betekintést nyújt majd a különböző gépi tanulási módszerek alapvetéseibe, majd a résztvevők néhány eszközzel (Azure Machine Learning, RapidMiner) egy-egy kisebb feladatot fognak megoldani. A hosszabb, 6 alkalomból álló novemberi tanfolyam során pedig a jelenlévők megismerhetik majd a data science technikákat Python alapokon, dolgozhatnak valós adathalmazokon és elsajátíthatják az adatok kiaknázásának újszerű szemléletét is.

Kiemelt figyelmet élvez a kibervédelem is: szeptemberben egy egynapos tréningre várják azokat, akiknek fontos az IT-biztonság, és szívesen megismerkednének a kibertámadási technikákkal, valamint azok megelőzési folyamataival; októberben pedig egy négy alkalomból álló komplex tanfolyam keretein belül sajátíthatják el a résztvevők a kibervédelem alapjait és módszereit.

Ezeken túl az elmúlt pár hónapban megújuló kurzuskínálat izgalmas képzésekkel bővült mind a DevOps és a fejlesztés, mind az üzleti vonalon. Az IT gyorsan változó világában és annak határterületein elengedhetetlen a folyamatos önfejlesztés és megújulás, hiszen a biztos alaptudás is könnyen elavulttá válhat – így hatalmas előnyre tesznek szert azok a vállalatok, amelyek támogató partnerként segítik szakembereiket a tanulásban. A Braining Hub ebben nyújt segítséget: a képzési centrum csapata nap mint nap tapasztalja azokat a kihívásokat, amelyekkel a fejlesztőket foglalkoztató vállalatok küzdenek a munkaerő-toborzás területén, és tisztában vannak azzal is, hogy a meglévő munkaerőt milyen szakmai továbbképzésekkel lehetne ösztönözni, illetve hogy milyen módon érdemes a meglévő vállalati eszköztárat új technológiákkal bővíteni. Vállalati szférából érkezett felkészült oktatókkal, egyedi igényekhez és tudásszinthez kialakított tematikával és eredménycentrikus megoldásokkal nyújtanak teljes körű szolgáltatást partnerei részére.

A Braining Hub aktuális nyílt képzéseire a jelentkezés folyamatos és mindig az adott kurzus oldalán feltüntetett lépések alapján történik, általában online jelentkezési űrlap kitöltésével. Ugyanígy lehet velük kapcsolatba lépni, amennyiben valaki vállalatként érdeklődik valamelyik szolgáltatásuk iránt, legyen szó akár munkaerő-közvetítésről, akár oktatásmenedzsmentről vagy egy egyedi vállalati tréning megszervezéséről.