fbpx
 In Hírek, Kiemelt

Két év elteltével ismét élő, személyes, kézrázásos, beszélgetős konferenciára invitálunk Visegrádra május 24-25-én, a XVIII. E-kereskedelmi Konferenciára!

Megnyitottuk az Early bird regisztrációt: siess, a korán kelők most 10 ezer forintot spórolhatnak a jegy árán! Kérd a kedvezményes jegyed ide kattintva!

A tizennyolcadikat – akár egy tinédzser – nagyon vártuk már, hiszen a kamaszkor végét, a felnőttkor kezdetét jelzi. Az ilyen évfordulókat meg kell ünnepelni, azonban a járvány miatt közel két éve nem volt lehetőségünk személyesen találkozni.
Felnőttünk, de azt is mondhatnánk, hogy Fel! Nőttünk!, hiszen az elmúlt két évben a vírusnak “köszönhetően” hatalmasat lépett előre az e-kereskedelem. Sok minden történt, változott 2020 óta – mindannyiunknak rengeteg a mondanivalója, de éppúgy ki vagyunk éhezve arra, hogy az előadások után egy finom vacsora mellett beszélgessünk, vitatkozzunk, szakmai kapcsolatokat építsünk, barátságokat ápoljunk, a nyakkendőt ledobva szórakozzunk. Fel tehát Visegrádra!

A tizennyolcadik E-kereskedelmi Konferencián izgalmasabbnál izgalmasabb témák közül válogathatunk – most még csak ízelítőt adunk, a részletes program folyamatosan bővül majd a konferencia oldalán:

– A várva várt 2021-es számok, statisztikák a hazai és az EU-s piacokról.
– Élet a 3rd party cookies után – hogyan találjuk így meg a vevőt?
– Nagyot nőttünk, de vajon mindenki? Hogyan hatott a járvány a növekedésére?
– Védd magad! Így védekez(t)ünk az egyre gyakoribb szerver támadások ellen.
– Milyen új logisztikai és technológiai fejlesztések, innovációk jelentek meg a piacon?
– Hazai kereskedők külföldön, külföldiek itthon: totális nemzetközi versenyt hoz a jövő?
– Unikornisok és startupok: mit hoz a növekedés, hová megy a tőke, hogyan viselkednek a befektetők?

Ne várj a regisztrációval, a szállodai szobák száma korlátozott, és most 10 ezer forint árelőnnyel biztosíthatod be a helyed a XVIII. E-kereskedelmi Konferenciára!

Szeretettel várunk téged és kollégáidat 2022. május 24-25-én Visegrádon!

Üdvözlettel,
Ecommerce Hungary Egyesület