fbpx

A szomszéd shopja mindig zöldebb – Nagyvállalati zöld és költséghatékony megoldások a kereskedelemben című online kerekasztal-beszélgetés

A fenntarthatóság és a költséghatékonyság mára már nem egymást kizáró, hanem sokkal inkább egymást erősítő, szinergikus tényezőként jelentkezhetnek a cégek működésében. De mégis milyen módon valósul meg mindez a gyakorlatban?
A szomszéd shopja mindig zöldebb – Zöld és költséghatékony megoldások a kereskedelemben felütéssel a virtuális térben szervezett online meetupon a Trans-Sped szakértői és partnerei a fenntarthatóságról, a zöld kereskedelmi megoldásokról, valamint a valós, hiteles és a greenwashing jelenségét mellőző jó gyakorlatokról beszélgetnek.
A résztvevők sorra veszik azokat az innovatív lehetőségeket is, amelyek révén a fenntarthatóság és a költséghatékonyság nem kell, hogy a cégek működésében kompromisszumot jelentsen: legyen szó logisztikai nagyvállalatról, nemzetközi kiskereskedelmi és multinacionális áruházláncról, vagy éppen élvonalbeli e-kereskedelmi vállalatról.
Időpont: 2023. október 17. 10:00-11:30
Helyszín: online Zoom felületen
Résztvevő cégek: 
  • Trans-Sped
  • Budapesti Corvinus Egyetem
  • Auchan
  • Polcz – adalékmentes készételek
  • Orbico Hungary Kft.
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melynek határideje október 16. 
online