fbpx

Kedves Kolléga!

 

Szeretettel várunk egy izgalmas és kiemelkedő szakmai rendezvényre:

Az ügyféltérítés művészete az omnichannel erejével

Időpont: 2023. szeptember 28., csütörtök 8:30 – 12:30
Helyszín: Larus Étterem – 1124 Budapest, Csörsz u. 18/b.
Az eseményen való részvétel az Ecommerce Hungary közép- és nagyvállalati tagjai számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött (https://ecommerce.hu/konferencia/az-ugyfelterites-muveszete-arak-es-jelentkezes/). Nem Ecommerce Hungary tagok számára az üzleti reggeli ára: 69,000,- forint + Áfa.

Amiről szó lesz:

Az omnichannel stratégia, vagyis a többcsatornás integrált értékesítés sok kereskedő számára hatékony megoldás lehet, ami lehetővé teszi az ügyfélélmény egységesítését és magasabb szintre emelését. A közösségi média és a modern kommunikációs eszközök átalakították az ügyfelek elvárásait. A vállalatoknak ma már zökkenőmentes vásárlói élmény biztosítására kell törekedniük, különös tekintettel a mai összetett vásárlási szokásokra.

 

Szakértőink különböző aspektusokból vizsgálják meg az omnichannel stratégia működését, különös figyelmet szentelve az értékesítési és ügyfélszolgálati szempontoknak, a gyakorlati megvalósítás feltételeinek, módszereinek és eszközeinek. Hasznos és gyakorlatias információkat nyújtunk erről a fejlődési irányról elsősorban nagy- és középvállalati közönségnek.

A rendezvényen inspiráló szakmai előadásokat követően te is megoszthatod ötleteidet, tudásodat és kétségeidet a szakmai közösség tagjaival.

 

Larus Étterem