fbpx

Ecommerce kereskedői fórum – Ecommerce Meetup

Hamarosan itt az évvégi nagy hajrá, és bár az idei évünkre írt terveket némiképp átrendezte a világjárvány, a Black Friday és a Karácsony ugyanúgy stabil pont az utolsó negyedév feladatai közt.

Mennyivel lesz másabb a mostani felkészülés mint az eddigiek voltak? Milyen új megoldások állnak rendelkezésre a logisztikai-, marketing és egyéb kihívásokra?

A pandémia miatt sok új webshop indult, illetve több szegmensben is a már meglévő webáruházak jelentős növekedést tudtak felmutatni. De vajon minden szereplő tudja, milyen szabályokhoz kell magát tartani? Olyan kényes témát is górcső alá veszünk mint például az illetéktelen tartalmak felhasználása, azaz amikor egy kereskedő a saját webshopjában lévő egyedi termékfotót és termékleírást egy másik kereskedő áruházában látja viszont. Mi ilyenkor a teendő?

Meghívott előadóink és beszélgetőpartnereink:

  • Madar Norbert (GKI Digital)
  • Kulcsár Róbert (ShopRenter)
  • Siklósi Máté (CP Contact)
  • Perényi András (Webshippy)

A jelenlegi helyzetre tekintettel az eseményt hibrid formában rendezzük, 20 vendég fogadását tudjuk biztonsággal vállalni a helyszínen, de az eseménybe online is be lehet kapcsolódni, követni az előadásokat, részt venni a beszélgetésekben. A helyszínen részt vevőknek – az előadók kivételével – az esemény teljes ideje alatt a maszk viselése kötelező!

A meetup házigazdája Csányi Zoltán, az Ecommerce Hungary alelnöke, a Dressa.hu webáruház tulajdonosa.

A személyesen érkezőket friss kávéval, és finom délutáni uzsonnával várjuk.

Az Ecommerce Hungary tagjainak a részvétel továbbra is ingyenes!

Az események való részvételi szándékodat a secretary@ecommerce.hu email címen tudod jelezni!

D18 Café & Bar (1066 Budapest Dessewffy u. 18.) & ONLINE!