Gift Card, hogy az ajándék valóban öröm legyen!

 In Hírek

A kártya kibocsátását két éves kutató-tervező munka, valamint a rendszer felépítéséhez szükséges jelentős beruházás előzte meg. “Az Egyesült Államokban vagy Nyugat-Európában már rendkívül népszerű az ajándékozásnak ez a formája, ezért a soktízezres elfogadói hálózattal és többmilliós felhasználói bázissal működő európai kibocsátók műszaki és üzleti tapasztalataiból merítettünk” – mondta Ludman Lajos, a Gift Card-ot forgalmazó Cardnet Zrt. elnöke.

Az ajándékkártya egyrészről olyan, mint a bankkártya: szabadon felhasználható fizetési eszköz a rátöltött összeg erejéig, ugyanakkor mentes a bankkártyához tapadó összes kényelmetlenségtől. Nem névre szóló, tehát szabadon átruházható, nincsenek járulékos költségei és pin kód sem kell hozzá. A feltöltés napjától 12 hónapon át használhatja fel tulajdonosa tetszőleges részletekben. Ötezer forinttól egészen kétszázötvenezer forintos értékhatárig vásárolható és ajándékozható, immár a www.gift-card.hu címen megtalálható webáruházban is.

A www.gift-card.hu elektronikus áruházban a kártya kiválasztás és az összeg feltöltés három egyszerű lépésben megvalósítható, ki sem kell mozdulnunk otthonról vagy az irodából. Választhatunk úgynevezett alkalomhoz kötődő kártyát – most éppen a karácsony jelenti az aktualitást, de lehet szó esküvőről, születésnapról vagy más ünnepről is. Az eredetiség érzését fokozza, hogy a grafikus felülettel rendelkező plasztikkártyákból az alkalomhoz illő képek egész sorából válogathatunk. Egy másik kategória a tematikus kártyáké, amelyek célzott felhasználásúak. A megajándékozott kedvteléseinek, érdeklődési körének megfelelően célirányosan utazásra, wellness hétvégére, gasztronómiai élményre, vagy bizonyos divatmárkák termékeire költhetők el, természetesen az adott kategórián belül időben és a beváltóhelyek számát tekintve nagyfokú szabadságot élvezve.

A „Fashion&Sport” kategóriájú Gift Card többek között Nike, O’Neill, Diesel és Converse termékek vásárlására használható fel az indulásnál. Az „Utazás&Wellness” kategóriában a legrégebbi partner a Danubius szállodalánc, melynek magyarországi szállodáiban szállásra, étteremi és wellness szolgáltatásokra egyaránt felhasználható a kártya. De fizethetünk a kártyával sok más szálloda- és vendéglátóhelyen, kellemes éttermekben, cukrászdákban is. Az elfogadóhelyek közül családoknak, fiataloknak vonzó lehet például az Esztergomi Élményfürdő, a képességfejlesztő játékok sokasága, de akár a Szamos Marcipán finomságaira is költhetnek a kártyára feltöltött összegből. A Cardnet tervei szerint egy éven belül a beváltóhelyek száma meghaladja ezret is.

Ha kiválasztottuk a nekünk tetsző kategóriát, az ajándékozni kívánt összeget – esetleg díszcsomagolást is hozzá -, a webáruházban online fel is tölthetjük a kártyát, amelyet néhány napon belül postáznak a részünkre. Ha kifutottunk volna az időből, és nincs már három-négy napunk az ünnepig, a Gift Card ajándékkártyákat nagyon egyszerűen megvásárolhatjuk az Inmedio és Relay újságos pavilonokban – rövid időn belül könyváruházakban, Lukoil benzinkutaknál is -, ahol a boltok bankkártya-terminálján keresztül, helyben töltik fel számunkra a kívánt ajándékösszeget.

A Cardnet Gift Card terméke a zártkörű elfogadó-hálózattal rendelkező “multi-store” ajándékkártya rendszerek Magyarországra kifejlesztett alkalmazása. A kártya kibocsátásának, terjesztésének, adminisztrálásának költségét teljes egészében az elfogadóhelyek által a rendszert üzemeltető Cardnet-nek kifizetett jutalékok fedezik. A kártya felhasználója sem vásárláskor, sem a beváltáskor nem fizet semmiféle díjat, vagy felárat. A szolgáltatás hátteréül a Cardnet Zrt. sokéves szakmai tapasztalata szolgál. A Cardnet által üzemeltetett terminálok több mint 15 ezer kereskedői végponton találhatóak ma meg. Saját elszámoló központjukon havonta közel egymillió tranzakciót bonyolítanak.

A Cardnet szolgáltatásainak köre a Gift Card révén egy olyan szolgáltatással bővült, amely csaknem olyan flexibilisen használható, mintha egy borítékban készpénzt adtunk volna át, ugyanakkor nem kell tartanunk mindazoktól a negatív képzettársításoktól, amelyek a készpénzajándékhoz tapadnak: nem fogható rá az ötlettelenség, a személytelenség és nem sért az ajándékozással kapcsolatos udvariassági szabályokat sem. Még december 24-én délelőtt, egy újságárus pavilonban is beszerezhető, és örömteli, teljes értékű karácsonyi meglepetés lehet ajándékozónak és megajándékozottnak egyaránt.

Recent Posts