fbpx
 In Hírek
Veszedelmes viszonyok - együtt vagy együtt? alcímmel rendezik meg idén az online szakma legnagyobb éves konferenciáját, az Internet Hungary-t, október 16. és 17. között a siófoki Hotel Azúrban. Az idei programban - melynek központi témái a digitális univerzum növekedésének korlátai, illetve a versengő vagy együttműködő fejlődés körül forognak - mindkét nap szerepel e-kereskedelmi szekció, mely immár hagyományosan a SzEK.org szakmai támogatásával jön létre.

Az első nap délutánján kezdődő e-kereskedelmi programban az iparág jövőjéről, a lehetséges fejlődési irányokról, a nagy külföldi cégek – mint pl. az Amazon – hazai megjelenésének piaci hatásairól, fogyasztóvédelmi, ügyfélszolgálati és minőségbiztosítási témákról lesz szó. A második nap délelőttje a mobil és az e-commerce egymásra hatásáról, az ebből keletkező új lehetőségekről, a délután pedig – még mindig szorosan kapcsolódva az online kereskedelemhez – a mobilfizetésről szedi össze a legfontosabb tudnivalókat, újdonságokat, kérdéseket. A szekcióban rövid előadások és kerekasztal-beszélgetések váltakoznak, az e-kereskedelmi piac meghatározó cégeinek vezetői és a terület szakemberei részvételével.

A SzEK.org tagjai 16% kedvezményt kapnak a konferencia részvételi díjából! A szövetség mindkét nap saját standdal is jelen lesz Siófokon.

> A konferencia részletes programja
> Regisztráció
> Stand-felhívás SzEK.org tagoknak