fbpx
 In Hírek

Az elektronikus kereskedelem kiemelt témaként fog szerepelni a hazai internetes szakma egyik legrangosabb rendezvényén, az idén 10 éves Internet Hungary-n. A konferencia programja a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) szakmai támogatásával készül.

Az Internet Hungary és a SzEK.org munkatársai jelenleg még a program összeállításán dolgoznak, de annyit már most is tudni lehet, hogy a témák között szerepelni fog néhány eredeti és meghökkentő internetes üzleti modell bemutatása, a webes sikerek vagy bukások okainak elemzése valamint az e-commerce adózási és versenyjogi kérdései. A hazai előadók mellett néhány ismert külföldi szakembert is szeretnének meghívni a szervezők.

A SzEK.org megalakulása óta több sikeres konferenciát szervezett az elektronikus kereskedelem szakmai kérdéseiről, ezért az Internet Hungary-val való együttműködés várhatóan mindkét fél, és nem utolsósorban a közönség számára is eredményes lesz. A 10. Internet Hungary október 13-14. között a szokott helyszínen, a Club Tihany-ban kerül megrendezésre.

Az együttműködés keretében a SzEK.org tagjai az Internet Hungary részvételi díjából 12% kedvezményt vehetnek igénybe.