fbpx
 In Hírek

Az internetes jelenlét folyamatosan változó közege szükségessé teszi, hogy mindig naprakész információkkal rendelkezz. Különösen igaz ez akkor, ha az e-kereskedelem területén igyekszel boldogulni. A marketing trendek, az e-kereskedelmi információk koncentráltan vannak jelen a témába vágó hazai rendezvényeken. Rögtön januárban a Magyar Marketing Fesztivállal indítunk, majd február végén az Ecommerce Expo keretein belül találkozhatnak a webáruház-tulajdonosok és a szakemberek. Az Ecommerce Hungary Kisvállalati Tagozatának hivatalos rendezvénye az EKERNAP, ahol májusban vehetsz részt színvonalas előadásokon, kerekasztal beszélgetéseken, sőt pályázhat saját webshopoddal az EKERNAP Nagydíjra is.

Magyar Marketing Fesztivál: januári évnyitó rendezvény

Az évad 2024. január 25-én nyit a Magyar Marketing Fesztivállal. A hazánk legnagyobb, KKV-marketingtrendeket bemutató fesztiválja nemcsak az online értékesítésben utazók számára lehet érdekes, hanem mindazoknak a vezetőknek, marketing döntéshozóknak és vállalkozóknak, akik időben reagálni kívánnak a jelen kihívásaira, és már az évkezdéskor tisztában lennének a várható legfontosabb információkkal. Az árak 22 és 32 ezer forint között mozognak, ez pedig jól tudjuk, aprópénz a kapcsolatépítés és az új tudásanyag felbecsülhetetlen értékéhez képest.

Kiállítók, szakemberek, üzleti kapcsolatok

Szakkiállítás keretein belül szolgáltatókkal, gyártókkal, tanácsadókkal találkozhatsz, akik termékeikkel és szolgáltatásaikkal alternatívákat kínálnak az érdeklődőknek. A belépőjegy alkalmas arra is, hogy a kiállítóknál kedvezményekben részesülhess. A fesztivál napján több alkalommal is megnyitja kapuit az ún. Networking terem. Itt vezetőkkel, döntéshozókkal találkozhatsz és ismerkedhetsz meg. Ha itt is részt szeretnél venni, akkor speciális jegyre lesz szükséged, ami azonban csak néhány ezer forinttal kerül többe. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az üzleti kapcsolatok és a megbízható együttműködések pénzben nem mérhető értékkel bírnak. Fedezd fel az ezekben rejlő lehetőségeket!

Tudtad, hogy a fesztiválon való részvétellel automatikusan 1 évig tagja leszel a Marketingfesztiválozók Baráti Körének? A cél nem más, mint a közösségépítés, a tapasztalatcsere és a partneri kapcsolatok kiépítésének támogatása. Tanácsadások és egyéb előnyök is járnak a tagsággal.

Külön E-commerce terem a webáruház-tulajdonosoknak

A „Milliárdos Cégek Klubja” lehetőséget kínál arra, hogy megismerkedhess 3 milliárdos árbevételű cég vezetőjével. Tapasztalataik és gyakorlati tanácsaik hozzájárulhatnak ahhoz, hogy más perspektívából tekinthess saját sikereidre és kudarcaidra. Az e-kereskedelem világában otthonosan mozgókat az E-commerce terem várja. Ha webáruházat üzemeltetsz, vagy tervezed annak megnyitását, akkor mindenképpen ott a helyed a programon! Más webáruház-tulajdonosoktól szerezhetsz hasznos tudnivalókat, gyakorlati tanácsokat. Hasonló a helyzet akkor is, ha női vállalkozóként igyekszel megállni a helyed ebben a korántsem egyszerű világban. Nem ritka, hogy nők család mellett hoznak létre értékkel bíró vállalkozást. A kerekasztal beszélgetések keretein belül is megjelenik az a koncepció, ami az egész Magyar Marketing Fesztiválra jellemző: baráti hangulatban megnyitni a 2024-es évet, arccal a siker felé fordulva.

Ecommerce Expo: A februári e-kereskedelmi konferencia

2024. február 29-én a Lurdy Házban kerül megrendezésre az Ecommerce Expo, a hazai e-kereskedelem szereplőit célzó program. Kiállító partnerek, előadók, résztvevők biztosítják, hogy a kapcsolatépítés mellett a marketing trendek és a legfontosabb információk elérhetők legyenek az érdeklődők számára.

Vezető tanácsadókkal, ismert cégek alapítóival és szakemberekkel találkozhatnak a résztvevők. Az előadások között a 2023-as év értékelése mellett a mesterséges intelligencia e-kereskedelemben való megjelenéséről és használatáról is hallhatsz. Pál Ferenc (Feri atya) az önmegvalósítás rejtelmeibe kalauzolja el az érdeklődőket, ez pedig a szakmai és piaci sikerek érdekében sem elhanyagolható téma.

Arculattervezési előadás, profi szövegírói tapasztalatok, fulfillment kihívások, social media lehetőségek és fogyasztóvédelmi információk egy helyen várják az e-kereskedelemben érdekelteket. Megismerkedhetnek a 2024-es Shoprenter innovációkkal, de például a webáruházaknak gyártott fotós és videós tartalomgyártás is főszerepbe kerül majd.

A jegyárak itt magasabbak, mint a Magyar Marketing Fesztivál esetében, ugyanis 39.990 ft + ÁFA ellenértékért juthatsz be a rendezvényre. Ha megtoldod egy tízessel, akkor az előadások és a kerekasztal beszélgetések felvételeit is magadénak tudhatod.

Magyar E-Kereskedelem Napja, 2024. május 9. Budapesten a Lurdy Házban

2024. május 9-én várja a Magyar E-kereskedelem Napja, EkerNap az online kereskedelem résztvevőit és a téma iránt érdeklődőket. Már-Már tradíció évről-évre az EkerNap különlegessége, hogy valódi technikai tudást ad, ha elviszed laptopod a rendezvényre, ott helyben már be tudod állítani a szakemberektől konzultációkon elhangzottakat. Nincs ilyen és ennyire produktív konferencia másik weburázaknak.

Ez még nem minden, az idei újdonságai között szereplő  egyenesen Amerikából érkező vendégelőadó, Martin Greif CRO-szakértő, oktató is egyedülálló 1 órás előadást fog tartani a konverzió optimalizálásról.

Legyen Új az EkerNap Alatt

A szervezők teret adva az új előadóknak, az ECOMMERCE FAKTORba várják a színpadra azokat a szakembereket, akiknek még nem volt lehetőségük megmutatni tudásuk. Sokszor a valódi tudással bíró szakemberek a háttérben dolgoznak, most itt a lehetőség, hogy megmutassák magukat és tudásukat az EkerNap színpadán és konzultációin.

Az EkerNap ára is a legjobb, EXTRA AJÁNLATKÉNT a Tagi Webshopos jegyár 9.900 Ft.

Mi mindent kapsz ennyiért? 

 • 1 db EkerNap jegy
 • 60+ előadás
 • 700+ konzultációs időpont
 • 3+ MasterMind foglalkozás
 • 60+ kiállító
 • Munkatársi jegyet is vehetsz
 • 40%  kedvezmény az Utánvét Ellenőr szolgáltatás éves díjából
 • Minden EkerNap előadás videó
 • Tagi Zóna rendszerhez hozzáférés
 • Karácsonyi Party (majd) 🙂
 • Pajzs’24 – ingyenes képviselet  hatósági és békéltetős ügyekben

Jegyet az alábbi linkre kattintva tudsz venni a weboldalon: https://ekernap.hu/jegyvasarlas/.

Előadások és kiállítók: főszerepben az új ismeretségek!

Az Ecommerce Hungary Kisvállalati Tagozatának hivatalos rendezvénye lehetőséget kínál arra, hogy jelentős szakértelemmel rendelkezők előadásain vegyél részt, a kiállítóknak köszönhetően pedig új ismeretségeket köthetsz. A kapcsolatok valós értékkel bírnak, amit a későbbiekben az együttműködések keretein belül kamatoztathatsz.

A Magyar E-kereskedelem Napja közösségi oldalon az év folyamán rendszeresen aktuális információkhoz juthatnak a téma iránt érdeklődők. Ezek kvintesszenciája társul aktualitásokkal és a jövő felé irányuló tervekkel, szakmai kihívásokkal az előadások, kerekasztal beszélgetések esetében. A kiállítók között az e-kereskedelem világában otthonosan mozgó cégekkel, szakemberekkel teremthetsz kapcsolatot, és jó eséllyel rátalálhatsz azokra, akik a jövőben segítik majd munkádat, webáruházad eredményességének javítását. Az EKERNAP Nagydíj idén is kiosztásra kerül, itt több kategóriában mérhetik össze magukat a jelentkező webshopok.

Az online marketing és az e-kereskedelem világa tehát 2024-ben is izgalmas programokat ígér. Ne feledd, a kapcsolatok építése az ilyen programokon hatványozottan zajlanak. Ha lemaradsz, tényleg kimaradsz!