fbpx
 In Hírek

Egyszeri alkalommal 50%-os raktározási díjkedvezményt biztosít SzEK.org tagoknak a Sprinter Futárszolgálat Kft. 2011. július 30-ig megkötött szerződés esetén.

A SzEK.org-tag Sprinter Futárszolgálat most egyszeri kedvezményes lehetőséget nyújt a szövetség többi tagja számára. A kedvezmény részleteit a Sprinter alábbi felhívása tartalmazza (további tagi kedvezményekről itt olvashat):

Ha már jelentett gondot a meglevő termékeinek tárolása, vagy keresett már gazdaságos megoldást dokumentumainak archiválására, akkor Önnek szól a Sprinter ajánlata: csomagszállítás mellett vegye igénybe a Sprinter Futárszolgálat Kft. kedvezményes raktározási kapacitását is!

Logisztikai szolgáltatóként immár nemcsak a küldemények belföldi és nemzetközi kézbesítését tudjuk biztosítani, hanem a termékek tárolását, csomagolását, címkézését is, vagyis a teljes, komplex logisztikai folyamatot elvégzünk partnereinknek.

Nálunk csak azért fizet, amit ténylegesen igénybe is vett

Új raktározási szolgáltatásunk biztonságos, költséghatékony megoldást kínál termékeinek tárolásához. Jelenlegi tároló helyétől eltérően lehetővé tesszük az Ön számára, hogy csak annyi raktárterületet béreljen, amennyire valóban szüksége van.

Sprinter SzEK.org tagoknak egy hónap raktározási költségének 50%-át átvállalja, minimum 1 éves szerződés aláírásakor. A kedvezményes raktározási lehetőség 2011. július 30-áig érvényes, az addig aláírt szerződések esetében. További információért és kedvezményekkel kapcsolatos részletekkel Kovács Levente értékesítési igazgatót keressék az ertekesites@sprinter.hu e-mail címen.

www.sprinter.hu