fbpx
 In Általános, Hírek
Annak érdekében, hogy a webáruházak fizetési és a marketing megoldásait vizsgáló jelenleg is futó kutatásuk eredményei minél pontosabban mutassák a piac tényleges helyzetét, fontos, hogy minél több e-kereskedő töltse ki a 2014-es adatokra vonatkozó kérdőívet.

A kutatásban való részvételre invitáló emailt január 29-én és január 30-án küldték ki az e-kereskedőknek. A levelek feladója az info@enet.hu volt, tárgya: “Meghívó az eNET fizetési és marketing megoldásokat vizsgáló kutatásában való részvételre”. A kitöltésért cserébe minden résztvevő ingyenesen visszakapja a kutatás összefoglaló anyagát.

Kérünk minden e-kereskedőt, hogy a kutatás eredményességéhez járuljon hozzá a kérdőív kitöltésével, amit február 13-ig tehet meg. A kitöltés a kérdésekre adott válaszoktól függően 15-20 percet vesz igénybe, és ha nem áll rendelkezésére minden kérdésnél pontos adat, az eNET a becsült értéket is tudja használni. Aki a fenti paraméterek alapján nem találja az emailt vagy nem kapott, de vállalja a kérdőív kitöltését, kérjük, hogy ezt jelezze a kitti.karakas@enet.hu címen.