fbpx
 In Hírek, Tagi bemutatkozók

Valószínűleg nincs olyan ember az országban, aki webáruház indításon gondolkodik és még nem hallott volna Shoprenterről. A cég már közel 10 éve uralja a hazai felhő alapú webáruházak piacát és több mint 5000 ügyfelüknek nyújtanak minőségi szolgáltatást az online vállalkozásukhoz.

Az elmúlt években a webáruház hoszting mellett olyan területeket helyeztek fókuszba, amelyeknek köszönhetően egy komplett ökoszisztémát képesek megalkotni az ügyfeleik számára.

De mi is az az ökoszisztéma?

Az ökoszisztéma – ebben a kontextusban – egy olyan kapcsolatrendszert jelent, amelynek segítségével több, különböző terület szorosan együttműködik annak érdekében, hogy megkönnyítse a felhasználó életét.

A Shoprenter esetében ez a webáruház platform mellett funkcióbővítő alkalmazásokat, jóváhagyott szakértői bázist, nagykövet programot, és egy rendezvény-szintű közösséget jelent, ahol az e-kereskedelem minden szereplője képviselteti magát.

A Shoprenter-ökoszisztéma részei:

  • Webáruház
  • Alkalmazások
  • Szakértők
  • Nagykövet Program
  • Ecommerce Expo

Az ökoszisztéma minden egyes része szoros együttműködésben áll egymással, annak érdekében, hogy a rendszerhez csatlakozó felhasználót segítse az indulástól egészen a piacvezetővé válásig – és az élen maradásban.

Az ökoszisztéma nyílt, így lehetőségünk van az ahhoz történő csatlakozásra, akár külsős szolgáltatóként vagy fejlesztő vállalatként. Ez több szempontból is előnyös lehet azok számára, akik kiegészítő szolgáltatásokat nyújtanak, esetleg szoftvereket fejlesztenek az e-kereskedelem szereplői számára.

A csatlakozást követően 5000 olyan e-kereskedőhöz juthatunk el a Shoprenteren keresztül, akik potenciális ügyfeleink lehetnek. Mielőtt azonban bemutatnánk az együttműködés további előnyeit, fontos megismerni az alkalmazásokat is.

Alkalmazások

Az alkalmazások lényegében néhány kattintással telepíthető szoftverek, amelyek beépülnek a Shoprenteres webáruházba.
Segítségükkel még hatékonyabban működtethetőek a webáruházak, ezáltal az ügyfelek a bevétel növelésére fókuszálhatnak.

Jelenleg 19 alkalmazás érhető el a rendszerben, amelyek néhány kattintással telepíthetőek. Ezek között megtalálhatóak automatikusan frissülő jogi modul, dropshipping megoldások, logisztikáért felelős alkalmazások, számlázó- és marketing szoftverek, de még akár Marketplace szolgáltatást is telepíthetünk.

Miért érdemes alkalmazásokat fejleszteni a Shoprenterre?

  • 5000+ ügyfél – Ahogy már írtuk, 5000 potenciális ügyfélhez juthatunk el a szolgáltatásunkkal, termékünkkel.
  • Fejlesztői csapat és dokumentáció – Friss API dokumentáció, dedikált fejlesztői csapat támogatja a külsős fejlesztőket úgy, hogy végig a partnernél marad az irányítás.
  • Bevezető marketing támogatás – A bevezetést követően a Shoprenter bonyolítja le az alkalmazás kampányát.
  • Kiemelt marketing támogatás – A bevezető kampányon kívül még további marketing támogatás igénybevételére is van lehetőség, amelyek a cég további erőforrásaiból építkeznek.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

A legjobb példa, hogy ha egy már meglévő alkalmazás esetén keresztül mutatjuk be, hogy miért éri meg csatlakozni a Shoprenterhez.

A RapidSearch egy intelligens gyorskereső, amely részletesen  – és a felhasználók viselkedését tanulmányozva – listázza a találatokat, illetve tesz további termékjavaslatokat .

Az alkalmazás már több mint 1 éve működik a Shoprenterben, amely alatt összesen kicsivel több mint 12 millió forint bevételt produkált. Ezt az eredményt a kiemelt marketing támogatás és a plusz fejlesztői erőforrás tette lehetővé.

Ecommerce Expo

Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye szintén a Shoprenter ökoszisztéma része, amely idén januárban már ötödik alkalommal került megrendezésre.

A rendezvény célja, hogy egy olyan esemény jöjjön létre a hazai e-kereskedelmi résztvevők számára, ahol találkozhat az iparág minden résztvevője egymással, kapcsolatot építhetnek és inspiráló, szakmai előadásokon vehetnek részt.

Legutóbbi alkalommal közel 2.000 fő gyűlt össze, ahol 55 kiállító és 40 szakmai előadás várta őket. A jövő évi Ecommerce Expo dátuma egyelőre ismeretlen, azonban a szervezők már dolgoznak rajta, hogy a vírushelyzettel kapcsolatos intézkedéseket figyelembe véve egy mindenki számára megfelelő eseménnyel rukkoljanak elő.

Nagykövet Program

A Shoprenter Nagykövet (affiliate) programjának köszönhetően passzív bevételi forrásra lehet szert tenni, miközben a cég teljes támogatottságát élvezi.

A működése egyszerű: miután regisztrált nagykövetként, kap egy speciális linket, amelyre kattintva webáruházat indíthatnak az érdeklődők. A hozott ügyfelekért a Shoprenter pedig 15% örökjárulékot fizet.

A részletes információért kattintson a következő linkre: Shoprenter Nagykövet Program.

Szakértők

Az ökoszisztéma szerves részeit képezik a szakértők is, akik gyakorlatilag az e-kereskedők számára biztosítanak különböző szolgáltatásokat. Ilyen lehet a jog, a marketing, a design, a fotózás, a fejlesztés vagy akár a webáruház menedzselése.

Összesen 135 szakértő érhető el a Shoprenter Szakértői Portálon, ahova szintén szabad a csatlakozás.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a Shoprenter-ökoszisztéma és szeretne ahhoz csatlakozni mint fejlesztő vagy mint szolgáltató, akkor kattintson ide és jelentkezzen még ma!