fbpx
 In Ecommerce Meetup

SSzEK-klub 2009. október 29-én csütörtökön, 18.00-20.00-ig, a Lánchíd19 Hotelben (1013 Budapest, Lánchíd u. 19.)!

Októberi témánk:
Hogyan vezessünk be és működtessünk weboldalunkon magas színvonalon kártyás fizetési funkciót?

Az internetes kártyaelfogadás - és általában az online bankolás - egyre növekvő tranzakciószámmal és forgalommal rendelkező piac, ezért különösen elvárt egy kereskedőtől, hogy ez a fizetési mód a vásárlók számára magas színvonalú szolgáltatásként kerüljön bevezetésre. Annak érdekében, hogy saját weboldalunkon is megkedveltessük a vásárlóval a kártyás fizetés használatát, technikailag és ügyvitelileg is megfelelően integrált funkcióvá kell alakítani. A klubesten az internetes kártyás fizetés gyakorlati alkalmazásának több éves tapasztalatairól számol be Deák András, a CIB Bank e-fizetésekkel foglalkozó szakembere. Szó lesz a kártyás fizetés integrációjának menetéről, a tranzakcióval kapcsolatos tájékoztatási szerepkörök feladat-megosztásáról, valamint a kártyás vásárlók minél magasabb színvonalon történő tájékoztatására vonatkozóan is hallhatunk tanácsokat.

Vendégünk lesz még Tháler János, aki webfejlesztői oldalról mutatja be a kártyás fizetés integrációjának gyakorlati tapasztalatait. Az este lehetőséget kínál arra is, hogy tapasztalatot cseréljünk az egyéb fizetési módok nehézségeiről és fogadtatásáról, megvitassuk, milyen szempontok szerint érdemes egy üzlet online fizetési portfólióját megtervezni.

Az októberi klubest házigazdája, moderátora Nagy Sándor, a SzEK.org egyik alelnöke, a G’Roby NetShop Kft. ügyvezetője lesz, aki alaposan ismeri a hazai online fizetési piacot. (Lásd vonatkozó hírünket!)

Továbbra is a megszokott baráti légkörre számíthattok a klubesten, ahol finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni a felvetett kérdésekről.

Parkolni a szálloda előtti nyilvános parkolóban 18.00-órától ingyenesen lehet.

A CIB Bank a SzEK.org tagja, jogelődjén, az Inter-Európa Bankon keresztül az eslő online kártyaelfogadói szolgáltatást nyújtó bank volt Magyarországon. A SzEK.org tagoknak szóló kedvezményes kártyaelfogadói és integrációs fejlesztői csomagokról további információk itt.