fbpx
 In Ecommerce Meetup
SzEK-klub 2010. szeptember 30-án csütörtökön, 18.00-20.00-ig, a Lánchíd19 Hotelben (1013 Budapest, Lánchíd u. 19.)!

Téma: Hogyan menedzseljük ötleteinket?

Az internetes sikertörténetek sokszor egészen elrugaszkodott ötleteken alapulnak, de közhely, hogy egy ötlet önmagában semmit sem ér, a kulcs a megvalósítás mikéntje. De hogyan lehet az ötleteket menedzselni? Hogy tud több ember együttműködni annak érdekében, hogy egy ötletből kihozzák a legjobb lehetőségeket és elindítsák a megvalósulás útján? A következő, rendhagyó klubesten egy közös játékot szervezünk az Ideonod ötletmenedzsereinek irányításával, ahol a gyakorlatban tapasztalhatjátok meg, hogy működik az általuk kidolgozott módszertan.

Az Ideonod csapata innovatív alkotóközösségeket épít, amelyek egy közös cél érdekében, az egyes tagok alkotóenergiáinak összeadásával, építő jelleggel tevékenykednek. A klubest résztvevőiből is most ilyen csapatokat fogunk létrehozni – de ez nem egyszerű csapatépítés lesz, hanem annál sokkal több és izgalmasabb.

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, ötletelni és csapatot építeni.

A várható nagy érdeklődés és a játék jellege miatt kérjük, hogy lehetőség szerint mindenki időben érkezzen!

A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás (némi üdítő, kávé, pogácsa) ingyenes.

Parkolni a szálloda előtti nyilvános parkolóban 18.00-órától ingyenesen lehet.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a SzEK-klubest előtt, azonos helyszínen, 16.00 órától tartja a SzEK.org elnöksége soros elnökségi ülését, amely nyilvános.