fbpx
 In Ecommerce Meetup
SzEK-klub 2011. szeptember 29-én csütörtökön, 18.00-20.00-ig, a Lánchíd19 Hotelben (1013 Budapest, Lánchíd u. 19.)

Téma: Hol/hogy tanulhatunk e-business-t?

Az e-kereskedelem és az e-business már évekkel ezelőtt megjelent az oktatásban, elsősorban tantárgyak majd később szakirányok, kiegészítő képzések és felnőttoktatás formájában. Az egyik korábbi SzEK-klub témája is az e-business oktatása volt még 2009. februárjában. Azóta tovább bővült a képzési kínálat és rengeteget változott maga a téma is, így indokolt ismét visszatérni rá.

Vendégeink: Eszes István (BGF), Géró Imre (MÜTF), Dr. Horváth Attila (BKF), Kis Gergely (Corvinus), Vojnits Bálint (CONCILiUM)
Házigazda: Dr. Bőgel György (CEU Business School, SzEK.org elnökségi tag)

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni.

A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás (némi üdítő, kávé, pogácsa) ingyenes.

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit a titkar@szek.org címen!

Parkolni a szálloda előtti nyilvános parkolóban 18.00-órától ingyenesen lehet.

(Felhívjuk a figyelmet, hogy a SzEK-klubestek előtt, azonos helyszínen, 16.00 órától tartja a SzEK.org elnöksége soros elnökségi ülését, amely nyilvános.)