fbpx
 In Ecommerce Meetup
SzEK-klub 2014. április 22-én, kivételesen kedden (!), 18.00-21.00-ig. A kivételes alkalom következtében a helyszín is kivételes: a Google Ground, amely azonos a korábban már néhány klubestnek helyet adó Grunddal (1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.).

A klubestet Szelei Szabolcs, a Google Magyarország marketingigazgatója nyitja meg, és bemutatja Európa egyik legnagyobb Google oktatóközpontját, a Google Ground-ot, amely modern külseje mellett számos belső értéket is tartalmaz. Ezután Vadász Illés, a Google Magyarország Industry Magagere a Full Value/attribúció témaköréről beszél, majd Deli Norbert, a HD marketing szakmai vezetője tart előadást az idei magyar mobil webáruház trendekről.

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni. A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás díjmentes.

Parkolni a közeli Corvin plázában lehet, vagy ingyenesen a Tömő utcában.

Térkép és segítség »

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit az info@szek.org címen!