fbpx
 In Ecommerce Meetup
SzEK-klub 2013. április 25-én csütörtökön, 18.00-21.00-ig a Green Door klubban (1093 Budapest Gönczy Pál utca 6. )

Téma: Van még lehetőség az e-mail marketingben?

Valaha az email volt az egyik elsődleges marketingeszköz, és akár eDM-ről, akár hírlevélről van szó, ma sem lehet még leírni, annak ellenére, hogy elég sok a kétely is körülötte. Egy biztos: az email-marketing az elmúlt 15 évben valóságos tudományággá nőtte ki magát, hiszen egy sikeres email kampányhoz számos dolog kell a jó szoftvertől a spam-szűrők lelkivilágának beható ismeretén át a nagyon jól összerakott tartalomig. Nem beszélve persze arról, hogy az ajánlatnak is jónak kell lennie, hiszen az ezredik csodaszerre, azonnali pénzkereseti lehetőségre vagy egyéb hihetetlen ajánlatra már a kutya sem kíváncsi.

Az est vendégei lesznek: Szabó László online marketing szakértő (Bónusz Brigád), Khauth György, vezető fejlesztő, társtulajdonos (MarketingSzoftverek) Koncz Gábor (Protopmail). Az est házigazdája Kis Ervin Egon, a SzEK.org elnöke.

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni. A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás díjmentes.

Green Door klub térkép >>>

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit az info@szek.org címen!