fbpx
 In Ecommerce Meetup
SzEK-klub 2013. szeptember 26-án csütörtökön, 18.00-21.00-ig a Green Door klubban (1093 Budapest Gönczy Pál utca 6.)

Téma: Versenyben barátkoz(Z)unk?

Az online élelmiszer hipermarket piacon jó darabig a G’Roby egyedüli kiskereskedő volt. Aztán sorban indultak a versenytársak: driveinstore.hu, METRO, CBA, Tesco.
Konkurenciaharcot vívnak vagy egymást erősítik?
Lássuk a medvesajtot!

Meghívott vendégeink: Nagy Sándor, ügyvezető igazgató (G-Roby NetShop Kft.), Őri Gergely, E-Kereskedelmi Üzletágvezető (TESCO – Global Zrt.), Berta Barbara (Metro kereskedelmi Kft.). (a CBA képviselői felkérés alatt). Házigazda Kis Bernadette alelnök.

A klubesten ezúttal is finom italok és pogácsák mellett, kötetlenül lehet eszmét cserélni, beszélgetni és kapcsolatokat építeni. A SzEK-klubot csak a szövetség tagjai látogathatják, a részvétel és az ellátás díjmentes.

Green Door klub térkép >>>

A SzEK.org tagságának fontos, belső fóruma a SzEK-klub, amelyet minden hónap utolsó csütörtökén 18.00 órától rendezünk meg. Egy-egy érdekes, izgalmas téma köré szervezünk kötetlen szakmai beszélgetést. Kitűnő alkalom nem csak szakmai-üzleti, hanem akár baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A korábbi klubestek témái itt tekinthetők meg. A klub témáihoz várjuk tagjaink véleményét, ötleteit az info@szek.org címen!