fbpx
Zabari IstvánAlelnök

az E-Commerce Hungary alelnöke. Számos rendezvény és szakmai konferencia előadója.

Online pályafutása 2012 november végén indult a Vilagitas.eu oldal megnyitásával. Előtte világítástechnikai kivitelezéssel és korábban értékesítéssel foglalkozott, de volt szerencséje pár évig koordinálni egy akkoriban Magyarországra belépő élelmiszer-üzletlánc első száz üzletének villamos és világítástechnikai kivitelezését is.

Saját lakása jelzálog hiteléből, saját megtakarításból és anyósa családi ékszereinek zálogházba tételéből útnak indított álom a Lumenet már több mint 500 000 rendelést teljesített, az elmúlt években számtalan díjat és elismerést nyert, mára vezető világítástechnikai webáruház lett nettó 1,5 MRD Forint feletti éves árbevétellel.

A Lumenet szó ma már európai védjeggyé vált és István csapata mindent elkövet azért, hogy szenvedélyükből, a minőségi világításból minél többet átadhassanak vásárlóinknak és bebizonyítsák szlogenünk:

A világítás itt kezdődik. Lumenet®

István véleménye szerint kétféleképp lehet dolgozni: vagy a legvadabb kamasz szerelem szenvedélyével, vagy sehogy. Nagyszerű munkatársaival, ezzel a szenvedéllyel építették fel az ország legnagyobb világítástechnikai e-kereskedését.

Szakolcai Dorina