fbpx
 In Hírek, Kiemelt

Az Ecommerce Hungary elnöksége, és a XX. e-kereskedelmi konferencia szervezői nevében nagy örömmel jelentjük be, hogy idén ünnepeljük a konferencia 20. évfordulóját. Erre az alkalomra elhozzuk számotokra a hazai és nemzetközi e-kereskedelmi szakma legjobbjait. A kerek évfordulóhoz pedig egy új, exkluzív helyszínt találtunk, az esztergomi Grand Hotelt, ahol reményeink szerint június 6-7-én egy csodálatos környezetben találkozunk.

Ami egy évvel ezelőtt még újdonságnak, csak szakmai kiváltságosok által ismert területnek számított, év végére már napi beszédtéma, mindenki számára elérhető ‘játékká’ vált. A mesterséges intelligencia térnyerése megállíthatatlan, és egyre többször hallhatjuk, hogy aki -e téren lemarad, behozhatatlan hátrányra tehet szert. Darwin törvényei a kereskedelemben is érvényesek. A webáruházak életében is rengeteg olyan terület van, ahol az AI már most is tökéletesen bevethető.

Szintén a tavalyi évben, a lassuló gazdaság negatív hatásai mellett, egy a magyar kereskedők számára kevésbé pozitív mozzanat, a Temu megjelenése volt. Egy szempillantás alatt váltak a kulcsszavak központi szereplőivé. Hogy sikerülhetett? Mit tehetünk? Határok nélküli világban élünk, határtalan lehetőségekkel, de fenyegetésekkel is. Találjuk meg együtt a siker kulcsát! Vegyük fel a versenyt!
A fentiek mellett még rengeteg előremutató témával készülünk.

Bővebb információ hamarosan a weboldalunkon.

Ecommerce Hungary Elnökség és a konferencia szervezői