fbpx

JEGYEZD BE: VISEGRÁD!

A tizennyolcadikat – akár egy tinédzser – nagyon vártuk már, hiszen a kamaszkor végét, a felnőttkor kezdetét jelzi. Az ilyen évfordulókat meg kell ünnepelni, azonban járvány miatt közel két éve nem volt lehetőségünk személyesen találkozni. Bizony felnőttünk, betöltöttük a tizennyolcadikat, még ha nem is úgy, ahogy korábban elképzeltük.

Felnőttünk, de azt is mondhatnánk, hogy Fel! Nőttünk!, hiszen az elmúlt két évben (bár korábban sem panaszkodhattunk) hatalmasat lépett előre az e-kereskedelem itthon és a nagyvilágban. Bővül a piac, nő a kereslet, olyanok is megjelentek az online világban, akik korábban elkerülték, és nekünk alkalmazkodni kell ehhez a helyzethez, ki kell használnunk a lehetőségeket.

  • A várva várt 2021-es számok, statisztikák a hazai és az EU-s piacokról.
  • Élet a 3rd party cookies után – hogyan találjuk így meg a vevőt?
  • Nagyot nőttünk, de vajon mindenki? Hogyan hatott a járvány a növekedésére?
  • Védd magad! Így védekez(t)ünk az egyre gyakoribb szerver támadások ellen.
  • Milyen új logisztikai és technológiai fejlesztések, innovációk jelentek meg a piacon?

Fel tehát Visegrádra! A tizennyolcadik E-kereskedelmi Konferencia nem csak azért lesz különleges, mert az elmúlt két évben rengeteg dolog történt, izgalmasabbnál izgalmasabb témák közül válogathatunk. A forma legalább olyan fontos, mint a tartalom: végre ismét együtt lehetünk, elszakadhatunk a képernyőktől, a munkahelyi vagy otthoni office-magánytól, találkozhatunk egymással, beszélgethetünk, vitatkozhatunk, szakmai kapcsolatokat építhetünk, barátságokat ápolhatunk, személyes élményeket gyűjthetünk, együtt tanulhatunk és szórakozhatunk.

 

Tervezett progam

Kedvezményes regisztráció

 

***************************************************************

Kedves Tagtársaink és Partnereink!
Az Ecommerce Hungary Egyesület 2022-ben ismét megrendezi hagyományos tavaszi konferenciáját az elektronikus kereskedelemről. A helyszín a régi: Thermal Hotel Visegrád; az időpont május 24-25. Reméljük, a járvány nem szól közbe, kisüt a nap és eljön a tavasz, és így már személyesen is találkozhatunk, nem kell visszazárnunk magunkat a virtuális világba. 2021 a koronavírus éve volt, a bezártság szerte a nagyvilágban óriási lendületet adott az internetes vásárlásoknak. Vajon tarthatók a megszerzett pozíciók, lehet még magasabbra kapaszkodni? Ha érdekel az elektronikus kereskedelem, ha szeretnéd tudni, merre megy a világ, milyen újdonságok, technikai eszközök, üzleti modellek, megoldások jelentek meg a közelmúltban, hogyan nő a piac, miként változik a vevők, az eladók és a befektetők viselkedése, ha friss szabályozási információkat akarsz kapni, ha már tagja vagy az Egyesületünknek vagy most szeretnél kapcsolatba lépni vele, ha szeretsz beszélgetni, vitatkozni, tapasztalatot cserélni, akkor köztünk a helyed Visegrádon! A konferencia szervezését megkezdtük, rendszeresen jelentkezünk majd friss információkkal, de addig is jegyezd be a naptáradba: Visegrád, május 24-25, ECH konferencia az elektronikus kereskedelemről.
Az ECH elnökségének nevében Bőgel György, elnök 

Thermal Hotel Visegrád