fbpx

Együttműködési megállapodásunk értelmében ajánljuk minden kedves érdeklődő figyelmébe a május 11-i SAP Customer Experience Summitot. Ez az a konferencia, amely vállalkozókat, iparági szakértőket és partnereket egyesít. Végigvezeti az érdeklődőket az aktuális piaci trendeken és meglátásokon, megmutatja hogyan értheti meg jobban ügyfelei igényeit, hogyan vonhatja be őket, és hogyan nyújthat számukra személyre szabott, megbízható és kényelmes élményt.

A részvételt azoknak ajánlják, aki ügyfelekkel dolgoznak és úgy vélik, hogy az ügyfélélmény a vállalat sikerének kulcsa. Ha Ön kereskedelmi, értékesítési, szolgáltatási, marketing, informatikai és a digitális átalakulás képviselője ne hagyja ki ezt az eseményt!

A rendezvény programját kifejezetten a közép- és kelet-európai országok igényeire szabták: Magyarország, Ukrajna, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Románia, Bulgária, Szerbia és Horvátország.

A rendezvény regisztrációhoz kötött, melyet itt tehet meg: https://webinars.sap.com/eur/cx-summit-2021/en/registration.aspx

online